svet

18 Maja, 2020 09:56

TUŽNO! Deca Sinana Sakića VODE RAT zbog imovine!

Iznenadan požar porodične kuće Sinana Sakića u Loznici polako dobija svoj epilog. Iako je iza sebe ostavio dovoljno imovine za svoje četvoro dece koje ima iz dva braka, očigledno da nisu svi zadovoljni.

Sabina: „Rašid je dobio svoj deo, a maltretira nas i dalje“

Kako je za STAR otkrila Sabina Sakić, ona je još pre četiri meseca policiji prijavila Sinanovog sina iz prvog braka Rašida Sakića zbog pretnji i uznemiravanja.
Tužbu sam podnela, postupak vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu. Predala sam sve preteće poruke policiji. Rašid nas ucenjuje puna 23 meseca i preti nam, meni i mojoj deci. Ispunio je svoju pretnju koju mi je uputio pozivom tri dana pre podmetnutog požara. Dobio je renoviran stan u Tuzli, auto, 12.000 eura, a ocu nije hteo da bude donor pola jetre. Zato Sinan nije hteo da ga vidi do zadnjeg dana svog života. Zbog njega su sada dve porodice koje su živele u toj kući ostale bez krova nad glavom i bez svojih stvari. Uznemirena sam, jer ne znam šta je sledeći korak. Taj dečko ima preko 130 krivičnih prijava i na interpolovoj listi je, a očigledno se slobodno kreće – zabrinuto je za STAR objasnila Sabina, dok Đulkica iako je sa porodicom u Švajcarskoj gde žive godinama takođe pod velikim stresom jer je mogla da se nađe u toj kući sa svojim ćerkama.

– Moja kuća je zapaljena. Moj stan i celo moje detinjstvo je otišlo u pepeo. Toliko sam ljuta da ću non stop da apelujem na državne organe i predsednika da mi pomognu. Ovo što se meni i mojoj porodici dešava je jedna velika nepravda koju ja više ne mogu da trpim. Niko od tatinih kolega sa estrade nas nije zvao da pita šta se dešava ili da li nam treba pomoć. Tužno je to sve. Ne mogu oni nama ni da pomognu. Meni treba da neko preduzme nešto, da ga zatvore, da sprovode zakon. Čovek za kojim je raspisana poternica mirno šeta gradom, obilazi Tršić, Tronošu… Tužno – sa knedlom u grlu je za STAR rekla Sinanova mezimica Đulkica ne želeći da otkriva detalje tužbe.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Konačni obračun svekrve i snajke: Dijana: NE SLAŽEM SE SA JELENOM! Nole: ZATVARAO SAM SE U SOBU I PLAKAO! Šok intervju Đogani: KO JE TA RADA MANOJLOVIĆ I ČEMU SLUŽI?! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: RADA Manojlović pravi BEBU? STAR intervju: “Haris će biti SUPER TATA!”

PROČITAJTE JOŠ: Seve mora POD NOŽ! Bolovi su NEIZDRŽIVI!

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: DRAGAN GAJIĆ / STAR