Razvodi se Indi
ekskluzivno

October 15, 2022 16:15

By

Sada je gospođa Đurđević: Udala se Indi u strogoj tajnosti za biznismena iz Danske, evo ko je on, baš su par (foto)

Udala se Indi Aradinović u najvećoj tajnosti

Pevačica Indi Aradinović pre nekoliko dana stala je na ludi kamen u krugu najbližih. Iako je neretko govorila o svom vereniku koji živi daleko od Srbije, ovaj važan trenutak je sakrila od očiju javnosti. Opštinsko venčanje i proslava u krugu porodice održana je u jednom prestoničkom restoranu, a neki detalji su ipak dospeli u medije.

Sestra Edita Aradinović, ponosno je podelila fotografije na “Instagramu” i bila najveća podrška Indi tokom njenog najbitnijeg dana iako se mnogo spekulisalo o njihovom odnosu. Mlada je najavila veliko veselje tokom naredne godine, kada će sve biti transparentno, kako ona kaže.

Pročitajte: Nisu mogli da skinu pogled sa nje – Edita Aradinović u minijaturnoj haljinu zapalila masu (foto/video)

Udala se Indi

Foto: Instagram

 Udala sam se u užem krugu porodice, za verenika iz Danske, koji je inače iz Kragujevca. Posle opštinskog zaključenja braka proslavili smo uz ručak i vino, rakiju, malo muzike… Valja se.  A svadba ide s’ proleća – poručila je pevačica i dodala:

– Pa kako drugačije da me Kragujevčanin izvede iz kuće nego da puca u jabuku na Karaburmi. Burme sam okačila javno, jer sam jako srećna i želim to da podelim sa svojim pratiocima i vama medijima. Kroz moju jedinu izjavu. Ništa nije bilo tajno. Svadba tek stiže – zaključila je pevačica uz “hešteg” #2023, a venčanje Indi Aradinović odmah je objavljeno kao iznenadna vest.

Pročitajte: Indi Aradinović upecala ozbiljnog frajera! Pogledajte kako ON izgleda!

Udala se Indi,a javnost zanima ko je mladoženja i kako on izgleda s obzirom da ga nikada javno nije eksponirala. Pevačicin izabranik navodno je čovek s kojim je nedavno viđena kako obilazi luksuzne prodavnice po Danskoj. Kako mediji prenose, već su jednom raskidali ali su se zatim pomirili i sada stali na ludi kamen.

Udala se Indi Aradinović – On je zarobio njeno srce

Udala se Indi

Foto: Dragan Petrović by FVS weddings

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: Dragan Petrović by FVS weddings