Svet

11 Avgusta, 2021 09:59

URAGANKE ulaze u Zadrugu? Imaju DEBEO razlog za to!

Mediji pišu da  navodno Uraganke ulaze u Zadrugu. Kako pišu Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić navodno će  od septembra postati stanarke na imanju u Šimanovcima.

URAGANKE ulaze u Zadrugu?

Pregovori produkcije i ovogodišnjih predstavnica Srbije na Evroviziji navodno uveliko traju. Međutim, devojke iz „Hurricane” se još uvek lome oko ove odluke.

Produkcija je nedavno pozvala devojke na razgovor i predložila im da uđu u Zadrugu. Bile su baš zatečene, ali im se ideja dopala! Ubeđivali su ih da bi to bio odličan poslovni potez jer bi imale besplatnu reklamu 24 sata dnevno – priča dobro obavešten izvor, prenosi Kurir.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

Nikolićeva se navodno oduševila ponudom, dok su Vučićeva i Kneževićeva rekle da moraju još malo da razmisle.

Ivana smatra da bi se odlično snašle u „Zadruzi“ i da bi im to pomoglo u karijeri, pa ih ubeđuje da pristanu! Na sastanku im je rekla: „Pa i Marija Šerifović je ušla na ‘Farmu’ posle Evrovizije i vidite gde je sada“ – priča izvor i dodaje da je Ivana na korak do toga da ubedi ostale članice grupe da se usele na imanje u Šimanovcima:

Sanja i Ksenija razmišljaju da li će im zbog koronavirusa nastupi biti otkazani, pošto su brojke obolelih počele da skaču. Ako bude novih ograničenja, želele bi da to iskoriste i promovišu se u rijalitiju. Pre nego što konačno odluče, Ksenija želi da se posavetuje i sa ocem Knezom, koji se oprobao u „Survajveru“. Uskoro će sve tri imati još jedan sastanak i, kako stvari zasad stoje, najverovatnije će zajedno potpisati ugovor!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

Uz to šuška se i da je produkcija spremila ogroman budžet kako bi poslednja sezona megapopularnog rijalitija bila najbolja, pa su pored Uraganki odlučili da uvedu još neka nova lica.

U „Zadruzi 5“ će se naći i fitnes-instruktor Matija Drašković. Od ovog mišićavog momka se očekuje da zavodi devojke, koje ga i inače obožavaju. Pored njega, u novoj sezoni gledaćemo i bivšu drugaricu Milice Kemez, izvesnu Dunju. Reč je o devojci koja je iznela sve detalje Miličinog boravka i rada u Švajcarskoj. Zapravo, preko nje je Mica otišla u Cirih da radi kao hostesa! U rijaliti bi trebalo da uđe i sama Milica, pa se očekuje da će leteti perje pred kamerama – priča izvor, prenosi Kurir.rs.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ