Svet

2 Avgusta, 2021 19:44

Milica Kemez trpi JAKE BOLOVE! Bora nije uz nju!

Drugoplasirana zadrugarka, Milica Kemez nije dugo čekala na estetske intervnecije, pa odmah posle zadruge bacila na sređivanje. Ona je ovaj problem htela da reši još dok je bila u Beloj kući, ali pošto nije mogala, otšila je na korekciju zuba prvom prilikom. Međutim, posle ovog estetskog zahvata, Milica navodno trpi jake bolove, a Bora Santana nije uz nju da joj pruži podršku.

Milica kemez trpi jake bolove

Na njenenim gostovanjima po televizijama, nije mogla da ostane nezabeleženo, da se Milica smeje sa potpunom novim osmehom. Prema njenim rečima nije uradila ništa drastično, samo je prevukla zube, koji su se poremetili u Zadruzi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Kemez (@milicakemezofficial)

Milica Kemez je u prilično burnoj vezi za Borom Santanom, a ono je otkrila kakvi su trenutno odnosi među njima.

Situacija sa Borom je ista kao i u „Zadruzi“, malo više se svađamo, ali smo u korektnim odnosima, još uvek nedefinisanim. Nismo zajedno, on trenutno puno radi, ima nastupe, bio je na odmoru, tako da još uvek nismo seli i razgovarali o nama – rekla je Kemezova za Pink.rs. Ona se osvrnula i na njegovog putovanja na Crnogorsko primorje, i dodala:

Bio je u toj famoznoj Budvi o kojoj se toliko priča, bio je sa svojim prijateljima… Pa dobro, ima pravo da ide gde god poželi. – zaključila je ona za Pink.rs. Milica je obajsnila da još uvek ne planiraju zajedničko letovanje, već da pre toga moraju da ozbiljno razgovaraju o svojoj vezi.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ