ceca i karleuša
Svet

26 Juna, 2022 13:00

Kraj rata? Ceca i Karleuša stavile tačku na suđenja, evo kako je došlo do pomirenja

Priče da su Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović konačno na putu da svoje sudske sporove reše na miran način potvrđuje i Jelena Golubović, koja se posle specijalne obuke bavi medijacijom.

Ceca i Karleuša zakopale ratne sekire?

– Ja sam bila u situaciji da su me Bora Santana i Milica Kemez, koji nakon raskida nisu mogli da pronađu zajednički jezik, a vezivala ih je poslovna saradnja, zamolili da im rešim problem. Priča je bila stvarna, ali je izašla u javnost što nije praksa. Pročitala sam i da su se Ceca i Karleuša pomirile putem medijacije. Možda su sada opet na sudu, ali to je neka druga priča. Nadam se da ću moći da pomognem i kolegama sa estrade i iz sveta umetnosti i glume da van suda reše problem. Medijacija podrazumeva ekonomičnost, dobrovoljnost i što je najbitnije za estradu je to što je ce proces strogo poverljiv.

Pročitajte: Jelena Golubović oštro osudila postupke Katarine Grujić: Ona je primitivna i nevaspitana, tako se prave zvezde ne ponašaju

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Karleuša (@karleusastar)

Ceca i Karleuša se inače godinama vuku po sudu, a na jednom od ročišta u sudnicu je uletelo policijsko obezbeđenje koje je pozvao sudija kako bi se sprečio incident. Tada se pričalo da je Karleuša isprovocirala Cecu, a za Svet JK je tada otkrila i kako:

– Smirenišću i osmehom. Moj novi moto je govori tiho i j*bi im mater svima. Baš mi je drago da je pokazala svoje pravo lice i mogu da kažem da joj je to lice uživo baš jezivo.

Pročitajte: VEČNO suđenje novi deo! Jeca PROZIVALA, Ceca ponela zlatnu FIGURU?

ceca i karleuša

Rajko Ristić

Inače, Jelena Golubović kaže da bi joj izazov bio da pomiri Karleušu i Cecinog sina Veljka posle strašnog rata koji su vodili putem društvenih mreža, ali priznaje da se ona sa Vesnom Rivas nikada neće pomiriti:

Vesna Rivas je jedan lažov i prevarant. Ona ne zna da gleda u karte, rekla je da ću u rijalitiju biti četvrta, a ja sam zauzela prvo mesto. Čak mi je rekla da ću proći kao lejdi Dijana, zamislite to. Apsolutno nije svejedno kad vam neko to kaže. Ona i dalje zabada nos u moje stvari, priča kakva sam ja u krevetu. Ne znam zašto to radi, možda joj treba malo medijskog prostora.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: ATA IMAGES