jelena golubovic
Svet

12 априла, 2022 16:23

Jelena Golubović dobila preteću poruku od kuminog muža (FOTO)

Jelena Golubović već neko vreme vodi miran život, daleko od rijalitija i medija. Posvetila se poslu, porodici i prijateljima, pa se činilo da ni sa kim više nije u sukobu.

Međutim, ipak nije tako. Naime, popularna rediteljka već neko vreme sa tetkom „vodi borbu“ oko podele nasledstva, tačnije stana koji je pripadao Jeleninoj baki.

Jelena Golubović

BOJAN VUKOVIĆ

I dok se sa tetkom sudi oko stana, na kumu se naljutila zato što je u svemu tome nije podržala.

Moja mama i Jovanina mama su kume sto godina i obe su stale na stranu moje tetke, pa sam se ja iz tog razloga naljutila na nju i napisala joj da je perfidna i dvolična. Odmah potom mi je ona uputila poruku da sam glupa, zla i da se napu*im kur*a – tvrdi rediteljka Jelena Golubović i pokazuje poruke kao dokaz.

Pročitajte: Jelena Golubović doživela SAOBRAĆAJNU NESREĆU, za dlaku izbegla SMRT! (FOTO)

Ja njoj ništa nisam opsovala, samo sam napisala da je dvolična i perfidna, što i jeste. Podržala je moju tetku koja je baku obilazila jednom mesečno na pola sata. Ona niti je brinula o njoj, nit joj davala novac, ništa. Ranije je rekla da joj ne treba nasledstvo, a sad traži polovinu bakinog stana. Nisam mogla da pređem preko toga, zato sam bivšoj kumi sve to i napisala i objasnila zašto to mislim. Posle toga mi je njen deda-muž uputio preteću poruku.

Jelena Golubović kao dokaz pokazala preteću poruku

jelena golubović

Rekao je da ću da mu popu*im bez zuba, šta to znači… Ja sam ih upoznala, a oni me ni na svadbu nisu pozvali, i još me pita što je perfidna. Ona je deset godina bila sama dok ih ja nisam upoznala, a on pet. Operisao rak, otišao kod majke na Avalu da umre, jedva se izvukao. Pre nego što sam ga upoznala sa bivšom kumom rekao mi je kad mu umre majka da može samo da se obesi, jer niko s njim ne razgovara, ni deca, ni brat… I on meni sad preti. Umesto sliku da mi urame oni mi prete da ću ostati bez zuba. Uvredio se što sam rekla da je deda, pa, šta je, ima šezdeset i dve godine, da nije mladunče možda – zaključuje Jelena na kraju.

Rediteljka ističe da će muž njene bivše kume zbog pretnji koje joj je uputio završiti na sudu.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, PRINTSCREEN