Jelena Golubović
Star

28 Juna, 2021 22:00

Jelena Golubović proživljava pravu dramu! Njenoj majci prete smrću!

Drama!

Jelena Golubović prolazi pakao od kada je baka Caka preminula. Iako je od tada prošlo godinu dana, ona i njena majka Ceca nemaju mira, jer njena rođena sestra želi da se stan što pre isprazni i proda kako bi uzela “svoj deo” bez obzira što je sestri Ceci još davno rekla kako je taj stan ne zanima. Jelena je očajna što tetka hoće da je izbaci iz stana u koji je ulagala zajedno sa majkom 20 godina i plaćala sve troškove za baka Caku. Da sve bude još gore, neko je na telefon zvao Jeleninu mamu i pretio joj da hitno napusti stan inače će biti mrtva. One su odmah otišle u policiju i prijavile slučaj.

MORA DA NAPUSTI STAN!

Jelena Golubović

Pročitajte: Jelena Golubović ŠUTNULA POLITIČARA! Bivši ODMAH došao da je PROSI!

Moja tetka koja kaže da me voli, a ovamo želi da me izbaci iz stana… kao da ne zna koliko smo uložile i pružile ti bako moja. I kao da ne zna tetka da zbog nje mama sada već 20 godina nema tatinu penziju. Ja kao tetka od mog bratanca i sestričine ne bih uzela. Ta tetka nije ni 24 časa ukupno kada se sve tokom godine sabere brinula o baki, jednu supicu joj nije skuvala! A sada hoće polovinu stana? A mene mamu i brata i njegovo troje dece hoće da izbaci na ulicu – napisala je Jelena na svom profilu, a njihova prva komšinica otkriva pravu istinu:

Jelena Golubović

TETKA ŽELI DA JE IZBACI IZ STANA!

Dok je Jelena bila u rijalitiju, njena tetka je rekla baki da im prepiše stan kako joj navodno banka ne bi oduzela taj stan zbog Jeleninog kredita. Baka Caka je tada već imala 90 godina i verovala je u sve priče. Neće se oni tako lako dogovoriti jer Jelena i Ceca ne pristaju na polovinu, njih dve su ceo život provele tu sa bakom i dekom, pomagale im novčano i negovale ih. Ta tetka je već obezbeđena kako mi je Caka ispričala dok je bila živa.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ