Svet

1 октобра, 2021 21:30

ŠOK OTKRIĆE! Jelena Golubović MIRI Karleušu i Cecinog sina Veljka!

Kako portal Svet&Scandal saznaje, Jelena Golubović odlučila je da promeni profesiju i da svojim kolegama sa estrade pomogne da probleme rešavaju van suda.

Jelena Golubović miri JK i Veljka Ražnatovića!

Evo ja sad u životu imam obuku za medijaciju, završila sam tu obuku. Okupirana sam time jer zaista želim da promenim profesiju. Kroz tu psihoterapiju dobijam potvrdu psihoanalitičara, prosto želim da se bavim ljudskom psihom al na jedan drugačiji način. A nadam se da ću putem medijacije rešavati van sudske sporove i da ću moći da pomognem i kolegama sa estrade i iz sveta umetnosti i glume , u mojoj branši, da ne dolaze do sukoba na sudu već da van suda reše sukob. Kao što advokati imaju neku parnicu tako i ja mogu da budem medijator u mojoj branši i uopšte u celoj estradi. Pošto je medijacija posredovanje celu estradu mogu da mirim. S obzirom da ih sve poznajem ja mogu da vidim sebe u tome i imala bih pune ruke posla. Znam i sama kao rediteljka i mlada glumica sa čime sam se sve susretala tako da mislim da baš u toj mojoj branši mogu najviše da zalečim ljude – rekla je Golubovićeva za portal Svet&Scandal i otkriva koga bi najviše volela da pomiri:

Najveći izazov bi mi bio da pomirim Jelenu Karleušu i Cecinog sina Veljka. Zanima me da li bih to uspela sa sve iskustvom rediteljke i sada obučenog medijatora. Ako bih to uspela sve medijacije na estradnom nebu uključujući i političare mogla bih da pomirim – kroz smeh kaže Jelena i otkriva da li bi i pod kojim uslovima ponovo ušla u rijaliti:

Fanovi često pišu da sam ja rijaliti prešišala, a ako je tako ne znam da li bih imala nešto novo da doprinesem rijaliti programu. Tri puta biti pobednik, prosto me više ne radi adrenalin kada je rijaliti u pitanju. Ja se nisam povukla zato što me ljudi ne vole, nego što više ne znam ni sama šta bih novo mogla da osmislim. Vratila bih se kada bih znala da mogu nešto novo da doprinesem, ali mnogo toga je sada namešteno, ja sam volela Farmu jer sam sama sve mogla da režiram, sada režira neko drugi. Ja sam se povukla kao najbolji rijaliti igrač, svaki put sam se borila i bila sam glavna ženska uloga i kada sam ja u rijalitiju to je tako. Moji fanovi kažu da sam prešla igricu , ako bih ulazila ušla bih kao medijator – otkriva nam ona i za kraj priznaje da li je uspela da reši problem sa nekretninama i izglati odnos sa tetkom:

Nisam uspela da rešim problem sa nekretninama, možda je i to jedan od razloga za beg u psihologiju i medijaciju. Postoji fiktivni ugovor koji je moja tetka napravila za života sa bakom i koji neće da poništi kod notara. Iako je moja tetka vernik nije umela da pita kako sam, ona vrlo dobro zna da nije bilo maminog novca i mog novca iz rijalitija da bi ovaj stan morao da se proda. Ja ne očekujem nikakvo pomirenje kad posle svega nije pozvala ni da pita kako sam. Ja sam joj predložila da razgovaramo i da duhovnikom, medijatorom ili advokatom, ali nije želela. Nikada ni mene ni moju majku nije pitala kako sam – zaključila je Jelena Golubović.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ