Vanja Grbić
Svet

November 21, 2022 18:00

By

Vanja Grbić u suzama zbog supruge: Sve što sam u životu postigao je nula…

Vanja Grbić nikad emotivniji

Koliko je Vladimir Vanja Grbić emotivan čovek čini se ne treba ni napominjati. Veliki sportista, profesionalac i čovek velikog srca ispred svega gostovao u emisiji “Sceniranje ” na Kurir televiziji gde je veći deo emisije preplakao, a kako i ne bi kada je veoma slab na svoju porodicu o kojoj je bilo najviše reči.

Pročitajte: Šta će Sara reći na ljubav koju su krili – Vanja Grbić i Jami zajedno, pogledajte fotografije tajne romanse

tv printscreen

– Šta je žena koja zaslužuje olimpijsku zlatnu medalju? Kako biste nazvali nekoga ko u 21. godini zagrli jedan novi život, spreman je da svoje želje i ideje skloni sa strane zato što želi da svojoj porodici pruži sve? Tačka. To je za mene kao čoveka vrh. Drugo su samo priče. Supruga me je prevarila u cvetu mladosti. Ja sam imao samo 31 godinu, a ona iskusna sa 21. Kad sam progovorio s njom dva minuta, znao sam da ću da se oženim njom – iskren je bio Grbić.

Pročitajte: Odbojku zamenio katedrom – Vanja Grbić postao profesor

Instagram

Vanja Grbić je jedan od retkih muškaraca koji je prisustvovao svakom porođaju svoje žene:

– Ima ljudi koji tome ne mogu da prisustvuju i razumem to. Ja sam prisustvovao svim porođajima moje žene. Bogu hvala, svi su prošli na isti način. Ja to doživljavam da sam sa svojom suprugom u trenutku kada se dešava nešto najlepše što treba da se desi i taj trenutak nas zbliži još više. I njoj je značilo. Porodica je sav moj svet. Ovo je moje bogatstvo. Žene odlučuju koliko će dece imati. Sve što sam postigao je nula u odnosu na porodicu. To je tako. Šta ostane iza čoveka – njegova dela i deca. Ono čime ih naučite i koju poruku nose. To je to. Beskrajno su draga i dobra deca. Moram da budem pravičan kao otac. Oni ipak odrastaju u Beogradu i supruga i ja vodimo računa da ih uputimo. Oni su super, dobri su u školi, aktivni su u kampu koji vodim – otkrio je sjajni Vanja Grbić.

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM