Scandal

29 Oktobra, 2020 12:55

VELEOBRT! Gastoz zbog bivše devojke STAVIO TAČKU na vezu sa Naidom!

Gost u jučerašnjoj emisiji “Upoznajte Parove” bila je atraktivna misica iz Makedonije i nekadašnja devojka Nenada Marinkovića Gastoza Kristina Dimitry.

Bivša mu zavrtela mozak!

Naime, Kristina je ušla u vilu Parova kako bi podržala svog nekadašnjeg dečka Gastoza koji je bio prijatno iznenađen i opčinjen lepotom atraktivne misice. On ju je obasipao komplimentima, dok je Naida sve vreme imala „kiseo“ izraz lica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MISS BALKAN 2019 👑 (@kristina.dimitry) дана

Nemoj da dozvoliš da te neko gazi. Uvek budi svestan da si dobar čovek -rekla je Kristina, a onda je uputila brojne komplimente na račun Naidinog izgleda.

Ni jedna tvoja devojka nije bila ružna. Naida je prelepa devojka – zaključila je misica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Naida Gadžo (@naidanaki) дана

Nakon što joj je Kristina uputila bezbroj komplimenata, Naida je spustila loptu i istakla da bi joj pružila ruku prijateljstva ukoliko odluči da postane deo rijalitija. Međutim, izrevoltiram pređašnjim dešavanjima Gastoz je ipak odlučio da stavi tačku na odnos sa Naidom. Iako je tvrdio da Kristinin ulazak nema veze sa njegovom odlukom, ostali takmičari su komentarisali da je Nenad opčinjen njenom pojavom, te da je lepa misica i te kako doprinela ovom raskidu.

FOTO: ATA IMAGES