Vera Matović
Star

5 Decembra, 2021 19:00

Vera Matović: Imaš kola, al’ nemaš benzina! I to, POLOVNA za TEZGE!

Kako Star saznaje Vera Matović ne mari što je kolege ogovaraju da iako dobro zarađuje i živi u raskošnoj vili na Dedinju, vozi krš automobil sa tezge.

Imaš kola al’ nemaš benzina

Dok se estradnjaci utrkuju ko će imati noviji i skuplji model i izdvajaju basnoslovne cifre za kola, Veru baš briga.

Vera kupuje auto

-Ja znam Veru od početka karijere. Ranijih godina, tamo negde osamdesetih, ona je vozila jedan od najboljih i najskupljih mercedesa. Tada je baš bila moćna. Nije žalila para, a voleli su i ona i njen muž samo tu marku. Međutim, i sa godinama se i to menja.  Sada i ona i muž voze po jedan mali automobil koji mi nazivamo tezgaroški. Kupila je polovno dva automobila u malo boljem stanju i tako ide na tezge. Neće da kupuje ništa skupo, neće da se troši– objašnjava Era Ojdanić.

Vera polovna kola kupila za tezge, jer šteka novac!

-Godinama ona šteka novac i ne rasipa se. Boli nju uvo, ona je takva, ugađa sebi, a baš je briga šta drugi pričaju ili što je ogovaraju kolege. Ma ne je*e ona nikog od nas. Ne druži se ta ni sa kim. Tako joj je najbolje da sutra neko ne bi rekao da ne deli bakšiš, ne preporučuje kolege za tezgu, ma samo o sebi brine i sebe uvek gura u prvi plan. Štekara je poslednjih 20 godina sigurno. Zato većina može da joj pljune pod prozor zbog nekretnine koju poseduje– rekao je Era za Star.

Pročitajte:  Razlog zašto Vera nije otišla na sahranu Rokvića.

 

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: Rajko Ristić