Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević
Star

28 Jula, 2021 13:00

Verica Rakočević šokirala odgovorom, pomenula i život s mužem Veljkom!

Verica Rakočević šokirala odgovorom, pomenula i život s mužem Veljkom!

Verica Rakočević šokirala odgovorom, pomenula i život s mužem Veljkom! Proslavljena modna kreatorka Verica Rakočević poznata je kao neko ko se ne libi da bez dlake na jeziku javno iznese svoje stavove, a na pitanje da li joj se nekada iskrenost obila o glavu kaže:

Verica Rakočević šokirala odgovorom, pomenula i život s mužem Veljkom!

Verica Rakočević

Pročitajte: Milica Dabović van sebe zbog optužbi da se prostituiše, javno se obratila naciji i otvorila dušu!

Ko kaže da sam uvek bila iskrena? A da nije trebalo učestvovati u tom cirkusu, sigurno da nije. Nekada na toj skulpturi koju gradite napravite nepravilan položaj ruke ili noge ili pak jedno oko zatvorite, a nameravali ste da bude otvoreno. Mislim, doduše, da bi život bez grešaka možda bio dosadan – ističe Verica, koja se osvrnula i na priče da njenom suprugu Veljku Kuzmančeviću sve više smeta to što je njihov brak često tema medija.

KO KAŽE DA SAM UVEK BILA ISKRENA?

Treba imati hrabrosti, samopouzdanja, pa ući u taj odnos. Ako mu smeta, logično je jer se on bavi ozbiljnim poslom za koji , nažalost, kod nas ne postoji veliko interesovanje, a s druge strane, ulazeći u ovaj brak morao je da računa na moju prednost u trajanju, kao što sam ja svesna njegove prednosti što se godina tiče. Sve je stvar uma.

AUTOR: STAR

FOTO: ZORAN RADOVANČEV, ATA IMAGES