Vesna Đogani o Slađi Delibašić svet novine svet portal
Svet

May 26, 2024 19:30

By

Svašta se pričalo o odnosu Vesne i Slađe, ali ono što o njoj govori Đoletov sin Adrian sve je zaprepastilo

Vesna Đogani o Slađi Delibašić iskreno govorila u emisiji

Prošlo je već više od dve decenije od kada je u srcu Đoleta Đoganija Vesna zauzela Slađino mesto, ali njihov odnos ne prestaje da intrigira javnost. Da se u glavama mnogih kockice još uvek nisu posložile odavno je jasno, jer do Slađe i danas dopiru razni komentari. Ipak, odnos Slađe Delibašić i Vesne Đogani otrkiva da je istina nešto drugačija.

Vesna Đogani o Slađi Delibašić svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Vesna Đogani o Slađi Delibašić ima lepo mišljenje

Pevačica Vesna Đogani o Slađi Delibašić, Đoletovoj prvoj supruzi je govorila u emisiji i izazvala pravo oduševljenje u studiju.

Naime, Vesna je otkrila da njen sin Adriano obožava Slađu:

“On je prosto obožava, posebno njenu kuhinju i to je mnogo puta rekao. Kada nas Đole okupi za neke bitne datume… Tu bUdemo svi, i ja i deca, Slađa, njene ćerke… Ja prosto uživam tada. Gledam u svog sina koji sa Slađom fukcioniše neverovatno. Ona je iz Kosovske Mitrovice, kulinar je, volim baš da sprema… mene to nikad toliko nije privlačilo”, istakla je Vesna pa dodala:

“Kada ona to spremi, onako kako zna, Adriano se oduševi. Slađa je ozbiljna kraljica, majke mi! Oni pričaju, zezaju se, ja sedim, jedem, uživam… top mi je! Slađa obožava i Adriana i Lauru, iskreno”, rekla je Vesna i dobila gromoglasni aplauz.

Vesna Đogani o Slađi Delibašić svet novine svet portal

Rajko Ristić

Da joj Slađa nije pripisala krah braka, govori činjenica da Vesna sa Slađom ima odličan odnos baš kao i sa njenim i Đoletovim ćerkama Silviom i Marinelom. Slađa i Vesna sa Đoletom i decom svojevremeno su uživali na odmoru, a društvo im je pravila i Silvia.

Pročitajte Posle razvoda, pripala joj velelepna vila – Slađa Delibašić živi u luksuzu koji će vam zavrteti pamet (FOTO)

Porodično letovanje Đoganijevih mnogima je privuklo pažnju, a Slađa i Vesna su tada jednim snimkom otkrile kako se zaista slažu, pisao je ranije Story.

Mnogi smatraju da je neobično da su sadašnja i bivša supruga toliko dobre, ali čini se da su svakako sve nesuglasice ostavile po strani.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić