Lepa brena crvena bunda 1
Scandal

29 Maja, 2021 14:00

Vesna i Brena RATUJU oko koncerta u Bugraskoj!

Kako SCANDAL! saznaje, rat Vesne Zmijanac i Lepe Brene ponovo se razbuktao, a ovog puta razlog su nastupi i koncerti u Bugarskoj! Naime, obe pevačice su tamo i te kako popularne i mnogo ljudi ih voli, pa se njihovi menadžeri sada utrkuju koja će više termina da zakaže!

Utrkuju se koja će da zakaže više nastupa

Vesna je već pevala u Bugarskoj jer su popustili mere oko korone i baš je dobro prošla. Bilo je na hiljade ljudi, a tamo svi vole da nastupaju jer publika nije zahtevna, a lepo se zaradi – objašnjava izvor za Scandal! i dodaje:

Uskoro i Brena treba da ima nastup i takođe se očekuje, tačnije zna se, da će i ona zabeležiti rekordnu posetu. A samim tim što su obe tražene, ne čudi što njihovi menadžeri u Sofiji ratuju i utrkuju se ko će da zakaže više nastupa jer je posle korona krize svima u interesu da što više zaradi. Naravno, Brena i Vesna nemaju oko toga direktan konflikt, ali čim su umešani njihovi menadžeri, umešane su i one – zaključio je naš izvor, a sukob između dve pevačice traje dve decenije. Podsetimo, između Brene i Vesne godinama postoji rivalstvo jer je zaista teško odrediti koja je veća zvezda one velike Jugoslavije. Zatim, jednom su Vesnu pitali da li bi radila duet s Brenom, na šta je ona kao iz topa rekla da ne bi jer nema nikakve sličnosti između nje i Brene po senzibilitetu.

To je naravno došlo i do Brene, a ona je diplomatski objasnila kako izbegava da se druži privatno s kolegama, a Vesnu je direktno potkačila rekavši da je van pameti to što je pristala da bude deo rijalitija, a mogla je da bude dama i gospođa u Grandovoj emisiji Nikad nije kasno, a onda je pomenula i da Vesna juri publicitet tako što javno govori o bivšim muževima i drugim privatnim stvarima koje nemaju veze s estradom.

Nastojim da se ne družim s ljudima sa estrade. Mi u suštini ne možemo biti prijatelji. Ja znam da mogu da budem prijatelj sa svakim, jer znam da nemam konkurenciju u Jugoslaviji. Kada dođe, devojka koja je sa 14-15 godina počela da peva po magistrali ili po birtijama i rupama, koja se lepo našminka, stekne neko ime na osnovu „kuku, lele, majko, oteo mi neko muža“, kada rasproda poslednje adute svog života i kada na takav način stekne imidž, za mene je to van pametirekla je Brena 1990. a stav joj se nije mnogo promenio ni mnogo kasnije:

Ako ja moram svoj privatni imidž da prodam, ako sad kažem da mi slikate pupak u devetom mesecu trudnoće, onda ću da rodim dete, pa ćete da mi slikate grudi koje više nisu male, nego su sada velike, pa ću da budem fina i uzorna. Ja bih baš volela na pet minuta da budem Vesna Zmijanac pa da malo odmorim mozak, jer u tim godinama dozvoliti sebi da se toliko nalupetaš gluposti u ime svoje slave, za mene je nezamislivo. Vesna je kod nas u emisiji Nikad nije kasno bila i gospođa i dama i kraljica, a šta je tamo, nek razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. To je takvo degradiranje čoveka u svakom smislu – izjavila je Brena pre nekoliko godina.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ