Vesna RAdusinovic
Star

15 Novembra, 2021 17:00

Vesna Radusinović objavila SLIKU sa venčanja! Najtužnija mlada?

Opšte je poznato da je Vesna Radusinović duže od dve decenije u skladnoj zajednici sa Milomirom Marićem, a nije tajna ni da je pre nego što je njega srela bila udata za sarajevskog novinara i filmskog kritičara Dževdeta Tuzlića.

Vesna Radusinović obajvila SLIKU sa venčanja!

Poznata spisateljica ima običaj da, s vremena na vreme, prelista album sa starim fotografijama, a zatim da sa pratiocima na društvenim mrežama podeli neke koje su njoj posebno drage, piše Hello.rs.

Tako je šira javnost dobila priliku da vidi kako je crnogorska lepotica izgledala na venčanju. Uvek originalna i drugačija, za tu priliku je, umesto uobičajenog vela, izabrala beli venčić za kosu.

Kakva srećna mlada, kuku… – napisala je Vesna Radusinović.

Vesna i Dževdet su u braku proveli nekoliko godina. Sarajlije ih pamte kao izuzetno lep i atraktivan par, koji je privlačio pažnju na svakom koraku. No, onda su usledile turbulentne devedesete, nije se znalo šta nosi dan, a šta noć, pa je Vesna odlučila da uzme sina Vedrana i vrati se u Srbiju.

Njen bivši suprug se, posle razvoda, preselio u Prag, pa u Nemačku, da bi se po završetku rata vratio u Bosnu. Dževdet je nedavno proslavio 66. rođendan. Na javnoj sceni još je prisutan kao cenjeni novinar i filmski kritičar, a napisao je i knjigu „Život na stiku“.

FOTO: RAJKO RISTIĆ