vesna zmijanac priznala
Scandal

28 Oktobra, 2021 17:02

Vesna Zmijanac priznala: „Imam POROK, mnogo me muči”

Kako SCANDAL! saznaje, Vesna Zmijanac nedavno se požalila najbližim prijateljicama da ima veliki problem. Jedna od njih nam je rekla da se Vesna trudi to da pobedi, ali da je svesna da nije lako i to ne krije.

Vesna Zmijanac priznala da ima poroke!

Vesna nam se poverila da ima problem s alkoholom. Voli da nazdravi u kafani kad radi ili kada je u provodu, ali problem je što ako krene s jednim pićem, nekad ne može da stane. Zbog toga se trudi da izbegava da uopšte ide u kafane – objašnjava prijateljica za Scandal! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Zmijanac (@vesna_zmijanac_official)

Požalila nam se da ne zna kako to da reši. Kaže da joj je bilo još gore kad je bila mlađa i da je sada umerenija, ali opet bi volela da to u potpunosti izbegne i da više i ne pomišlja na piće. Sad je baka dve unuke i želi samo njima da se posveti. Uveliko ona sa starijom unukom provodi vreme, a sada je tu i mlađa i to je jako raduje. Baš zbog njih nam je i pričala o problemu s pićem i zato želi to u potpunosti da iskoreni – zaključio je izvor, a Vesna je i sama za medije pričala o problemu:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Zmijanac (@vesna_zmijanac_official)

Verujte mi, nema ništa tužnije od pijane žene. I sama sam sklona tom poroku, za koji opravdanja nema, niti ga tražim. Tužno je kada žena svoj jad i očaj blaži alkoholom. Znala sam da odem na groblje na Bukulji, tamo sednem na grob neke babe i popijem po devet čokanjčića rakije, a onda me uhvati san… – ispričala je Vesna, a prema sopstvenim navodima, u mladosti najčešće je pila u društvu opasnih momaka.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ