svet

March 11, 2020 14:30

By

Bivša zadrugarka u trci za glavnu nagradu – Najmlađa MILIJARDERKA na svetu poklanja GUCCI TORBE i 35.000 DOLARA!


Kajli se slikala sa preskupim Gucci torbama i koferčetom sa novcem, u kom se nalazi tačno 35.000 dolara, a ispod slike na Instagramu napisala je i pravila.

NOVI STAR! Šok istina: Ana pokušala da UVALI BEBU Kariću! LUNA bajala Marku kod vlaške vračare! Bekuta ima tajnog muškarca! Kaća priznala: Šta sam radila sa Edom!

Rasplamsale se STRASTI u hotelu! Luna PRAVILA BEBU sa Markom dok je Gagi tražio po imanju?! (VIDEO)

KOMENTARIMA NIKAD KRAJA Objavljen novi video Šaka Polumente, zbog njega i ove pevačice se gori internet

Naime, neophodno je zapratiti profil njenog bivšeg zeta Skota Disika (36), koji je godinama bio u vezi sa njenom sestrom Kortni Kardašijan (40) i sa kojom ima troje dece. Osim toga, treba zapratiti i profile koje prati Skot, a takođe i napisati da li biste sa nekim podelili ovu nagradu ili biste je zadržali samo za sebe.

https://www.instagram.com/p/B9iM–qHtWl/?utm_source=ig_embed

Ova nagradna igra koju je organizovala traje do večeras do 6 popodne po lokalnom vremenu, a mogu se prijaviti devojke iz celog sveta, potrebno je samo da imaju 18 godina i da im nalog bude otključan. Ova Kajlina fotka prikupila je neverovatnih četiri miliona lajkova i privukla veliku pažnju, a sreću možete okušati i vi.

https://www.instagram.com/p/B790Be0HKFQ/

Zbog svega navedenog, pevačica i bivša zadrugarka Marijana Zonjić rešila je da pokuša i osvoji ako ne koferče sa novcem, onda bar neku Gucci torbicu.

Od našeg izvora saznajemo da je Marijana Zonjić bila i više nego uzbuđena kada je na Kajlinom profilu ugledala ovaj post. Pevačica prati Kajli već dugo, divi se njenoj snazi i sposobnosti da svaki svoj san pretoči u javu.  Izvor blizak Marijani kaže da Zonjićeva isto tako ne odustaje od svojih ciljeva vezanih za karijeru, i da joj je zato ova mlada dama uzor.

Marijani se i Kajlin celokupan stajling dopada, ali i tih 35.000 dolara deluje primamljivo, pa je zato odlučila da uđe u trku, i možda baš ona osvoji nešto!

Imamo još vremena, a ukoliko Marijana bude dobitnica, sasvim sigurno ćemo javiti!

AUTOR: Svet

FOTO: instagram prinscreen