svet

March 11, 2020 12:00

By

Rasplamsale se STRASTI u hotelu! Luna PRAVILA BEBU sa Markom dok je Gagi tražio po imanju?! (VIDEO)

Sinoć su Luna Đogani i Marko Miljković prvi put nakon pomirenja gostovali u emisiji “Amidži šou”. Voditelj Ognjen Amidžić je kao i svakog utorka pripremio zanimljivu igricu sa škakljivim pitanjima. Ukoliko gost ne želi da odgovori na pitanje, treba da sažvaće bombonicu koja ima dobar ili loš ukus.

– Da li bi rodila dete Marku? – glasilo je pitanje za Lunu.

– Da. Pričali smo o tome, i napolju, to smo donekle i planirali dok se nismo rastali. Rodila bih mu jednu slatku malu bebicu – rekla je Luna.

NOVI STAR! Šok istina: Ana pokušala da UVALI BEBU Kariću! LUNA bajala Marku kod vlaške vračare! Bekuta ima tajnog muškarca! Kaća priznala: Šta sam radila sa Edom!

Savo progovorio o SUKOBU sa Markom! Umešala se i ONA pa otkrila ovo!

“Dečko me je pretukao zbog ljubomore!” Kaća Živković pretrpela nasilje!

– Ona je zrela za bebu, beba bi je potpuno umirila i bila bi prava Luna, tek onda bi zablistala na svim poljima – rekao je Marko.

Izgleda da su se Marko i Luna “bacili na posao” nakon sinoćne žurke u Zadruzi. Prvo su se mazili ispod prekrivača, a kada su se rasplamsale strasti, zajedno su otišli ispod tuša.

Da li više nisu mogli da izdrže, već su prešli granicu i imali prve intimne odnose nakon pomirenja, ostaje nam da vidimo u narednim danima ukoliko njih dvoje priznaju šta su radili u kupatilu.

Interesantno je da je Lunin otac, Gagi Đogani, u tom trenutko šetao po imanju i tražio ćerku raspitivajući se kod cimera gde je.

–  Gde je moja Luna? – pitao je Gagi zadrugare koji su u tim trenucima bili u dvorištu imanja.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

 

AUTOR: Svet

FOTO: Youtube Printscreen