scandal

March 26, 2020 10:00

By

ĐORĐE DAVID HITNO PREBAČEN U BOLNICU ZBOG UPALE PLUĆA! Testirao se na korona virus, a REZULTATI…

Đorđe David objavio je na Instagramu da je trenutno u bonici i da čeka rezultate testa na korona virus.

STAR otkriva: Kijina MAMA će u Zadruzi RASTURITI Luninu MAMU!

Toni i deca preklinju Draganu: NEMOJ DA IDEŠ NA TURNEJU, PLAŠIMO SE KORONE!

“Odreknite me se svi, odvratna sam!” Luna histerisala Gagiju, pa joj on žestoko uzvratio!

Đorđe je savesno postupio!

– Treći dan sam u bolnici . Prvo na infektivnoj. Danas prebačen na pulmologiju u okviru KC! Upala pluća. Čekam rezultate testa na korona virus! Baš sam bzvz . Jak sam , ali … javljam čim dobijem rezultate! Čuvajte se ljudi! Bože zdravlja! – napisao je pevač, a onda su mu u komentarima svi poželeli brz oporavak.

Podsetimo, Đorđe David nakon što se vratio iz Makedonije prema svojoj porodici se ophodio sasvim savesno, te nije išao u stan u kojem mu žive ćerka i supruga.

– Doputovao sam iz Makedonije pretprošlog petka. Sedeo sam u Đevđeliji s gradonačelnikom, kada je počeo da prima informacije o virusu. Tada sam shvatio da kreće ludnica. U petak ujutro, kada sam krenuo iz Ohrida, moja Ana me je zvala da mi kaže o čemu se radi i da se stvari brzinski odvijaju. Nisam verovao da će ovako daleko da ode, ali lekari s kojima se čujem i kojima verujem napominju da je disciplina najvažnija – rekao je nedavno Đorđe David za “Kurir”.

Đorđe David je, naime, u Makedoniji bio pre uvođenja vanrednog stanja, a njegova vanbračna supruga Ana i ćerka žive u drugom stanu, ali se redovno viđaju.

– Baš zbog tog putovanja u Makedoniju, ne idem u stan gde su Ana i ćerka, već se nalazimo ispred njihove zgrade. Vreme provodimo na propisanoj udaljenosti. Ne želim ništa da prepuštam slučaju, pa se ponašam odgovorno pre svega prema svojim najbližima – ispričao je nedavno.

https://www.instagram.com/p/B9OPvSkgEQV/

Pevačica i članica “Zvezda Granda” Violeta Viki Miljković oglasila se povodom situacije koja je zadesila njenog dugogodišnjeg prijatelja i kolegu Đorđa Davida.

Naime Viki je kao i ostatak kolega sa estrade u kućnoj izolaciji sa svojom porodicom, i pridržava se svih propisanih mera koje država iziskuje.

Violeta se oglasila za medije i prokomentarisala trenutno stanje njenog kolege.

– Šta da vam kažem, sve sam znala. Nama je Đorđe javio još pre 3 dana da je hospitalizovan i da ima upalu pluća. Znamo i da je prebačen u Klinički Centar, te da su ga testirali na koronavirus. Ne želim da dižem frku i paniku, iskreno mislim pozitivno i gajim nadu da nije ono čega se svi plašimo. Hoću da mi šaljem pozitivne misli jer uvek se vodim našom izrekom “Kakve su ti misli, takav ti je život”. Mi na našoj grupi kao članovi žirija “Zvezda Granda” isto tako komentarišemo i šaljemo mu pozitivnu energiju. Zaista mislim da nije ono na šta se sumnja, ali znaćemo vrlo uskoro pošto je Đorđe testiran – rekla je Viki za jedan portal.

AUTOR: Scandal

FOTO: youtube printscreen/Iz Profila Tv Grand