scandal

March 25, 2020 18:00

By

Toni i deca preklinju Draganu: NEMOJ DA IDEŠ NA TURNEJU, PLAŠIMO SE KORONE!

Dragana Mirković za nekoliko dana kreće na australijsku turneju, zbog koje njena deca Marko i Manuela i muž Toni danima plaču i umiru od brige!

NOVI STAR! Šok slike: ANIN ŠVALER iz Dubaija otkriva sve tajne! Kijina mama ulazi da RASKRINKA Lunu i Anabelu! TRUDNA Miljana i Zola prose pare! Ilda i Goca POBEGLE u Krčedin!

INTERNET PAO! Ceca podelila fotku iz detinjstva, pa izazvala OVE koleginice!

Ana u psihičkom i fizičkom SUNOVRATU! “Nisam smela da imam 105 kila, nisam htela da se razvedem!”

Dragana Mirković uznemirila celu porodicu!

– Dragana je još prošle godine ugovorila turneju po Australiji, međutim, tada niko nije ni pomislio da će ce svet biti u opasnosti zbog virusa korona – započinje izvor za SCANDAL! i nastavlja:

– Australija, istina, nije rizično područje, međutim, kako se virus iz dana u dan širi i ima sve više zaraženih, ne čudi što su Toni i Draganina deca van sebe od brige! Molili su je svo troje da ne kreće na put i da sve otkaže jer je previše opasno, ali ona nema nameru da izneveri fanove i publiku koja je unapred kupila karte. Naravno, nikad ona ne bi rizikovala da se nije dobro raspitala, ali kako je saznala da u Australiji nema opasnosti, hrabro je otišla na put iako su je najmiliji molili da ne kreće. Rekla im je da ne sme sebi da dozvoli da izneveri tolike ljude koji su odvojili novac i kupili karte za njene nastupe – priča izvor za SCANDAL! i dodaje:

– Kad je Toni shvatio da je neće ubediti da ostane u Beču, kupio joj je najbolje zaštitne maske i snabdeo je najjačim vitaminima kako bi čuvala imunitet, tako da je Dragana spremna za sve rizike koji mogu da joj se ispreče. Toni i deca se plaše, međutim, jasno im je da je Gaga profesionalac i da ne odustaje tek tako od obaveza. Na kraju krajeva, ona i sama kaže da joj je svaki koncert melem za dušu – završava izvor za SCANDAL!.

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vućićević