svet

May 27, 2020 15:00

By

Dragana Mitar se VRAĆA MUŽU! Siniša joj OPRAŠTA Eda!

Dragana Mitar je definitivno raskrstila sa Edom! Ne želi više ništa da ima sa ljubavnikom, pa se čak javno izvinila i njegovoj ženi Zilhi!

DRAGANA I SINIŠA SE JOŠ UVEK VOLE?

Kako saznaje STAR, Siniša Dragutinović spreman je da obustavi razvod i sve oprosti Dragani!
„Siniša je video koliko Dragana pati pored Eda, a negde je i znao da će ona kad-tad poželeti da mu se vrati. Iako je brakorazvodna parnica u toku, i istina je da su imali mnogo problema, on je spreman da sačeka Draganu kada izađe iz rijalitija da popričaju o svemu, pa ako je moguće, da reše sve nesuglasice, pomire se i započnu opet zajednički život. Svestan je da je i on mnogo grešio, te da bi zbog sina Jovana trebalo da spuste loptu i da zajedno uplove u neku mirnu luku”, kaže izvor za STAR i dodaje:

„Dragana je čak i Zorici Marković rekla da je Siniša nikada nije ponižavao i vređao kao Edo! Mislim da se Dragana i Siniša i dalje vole, i da ako normalno o svemu popričaju, mogu da reše odnos i opet budu par!”

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Šok: BRENA nasledila moć od Vange, predviđa smrt i nesreće! Atijas ulazi da UNIŠTI Lunu! Janjuševa žena: Istina o Maji i razvodu! Anu Kokić zaveo seksi odbojkaš!

PROČITAJTE JOŠ: Ana Sević TUŽI Darka Lazića! Dug za ALIMENTACIJU narastao na 900.000?

PROČITAJTE JOŠ: Miki Đuričić sprema sobu za DETE! “UBEĐIVALI su me da sam STERILAN!”

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR