svet

May 26, 2020 18:00

By

Miki Đuričić sprema sobu za DETE! “UBEĐIVALI su me da sam STERILAN!”

Mesec dana pre isteka jednogodišnje kazne kućnog zatvora, Mikiju Đuričiću je skinuta nanogica, pa je Pčelar posle duže vremena s osmehom na licu prošetao svojim Kupinovom.

MIKI OBEĆAO SUZANI DA SE NEĆE ŽENITI!

Osim toga, on ne krije da jedva čeka avgust kada će po prvi put postati otac, međutim, ni reč neće da kaže o ženi koja će mu roditi ćerku! I mada Miki tvrdi da o njoj ne priča jer ona insistira da ostane anonimna, po Kupinovu pričaju da je Miki i dalje lud za Suzanom, te da ne beži od odgovornosti prema detetu, ali neće se ženiti!

„Po selu se priča da je Miki obećao Suzani da se neće ženiti! On je presrećan što će biti otac, jedva čeka da beba stigne, ali Suza mu je slaba tačka. Zato on i ne priča o ženi koja čeka njegovo dete. E sad, da li će popustiti kad ugleda bebu, ne znam… Sve je moguće, ali sam siguran da i dalje voli Suzanu”, otkrio nam je izvor iz Kupinova, a Miki ne krije da je uzbuđen:

PROČITAJTE JOŠ: Seve IZNAJMILA stan! NEĆE više DA ŽIVI sa Kebom!

PROČITAJTE JOŠ: Janjuš POPUSTIO SA ŽIVCIMA! Žena u strahu da će opet OSTATI BEZ DINARA!

PROČITAJTE JOŠ: Kristijan URNISAO Staniju! “Nisam znao da je tolika JAJARA!”

„Krajem avgusta treba da postanem otac, i to je to, dalje ništa više ne govorim. Ako ja pravim budalu od sebe, ne moram da kompromitujem tu ženu i to nerođeno dete, oni nisu iz tog sveta, niti ih to zanima. Mislim da čovek treba porodicu da zaštiti od svega, naročito od medija. Kažu, tek kad se dete rodi očevi postanu svesni toga. Ja sam mislio da ne mogu da imam dece, ali srećom, desilo se da mogu. Uzbuđen sam, radujem se toj nekoj novoj ulozi ćaleta”, rekao je Miki koji uveliko sređuje sobu za ćerku.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR