svet

May 25, 2020 17:00

By

Janjuš POPUSTIO SA ŽIVCIMA! Žena u strahu da će opet OSTATI BEZ DINARA!

Marko Janjušević Janjuš sve više popušta sa živcima, pa je spakovao sve stvari i uplakan počeo da razvaljuje kapiju u Šimanovcima. Da ga Zorica Marković i Maja Marinković nisu smirile, ponovo bi kao i u prvoj sezoni pobegao i ostao bez honorara! Srećom, za sada se primirio, ali kako nam kaže izvor, njegova supruga je u strahu.

JANJUŠ PREVIŠE POKAZUJE ŠTA GA NERVIRA, TVRDI NJEGOV KUM

„Janjuš je devet meseci u rijalitiju, mnogo je to za njega da bude u nekom okruženju na koje nije navikao. On nema više tamo pravog sagovornika, druga… Sa Stefanom Karićem malo popriča, ali je on klinac i sa njim se nikada privatno ne bi družio. Ćerka mu nedostaje mnogo. Zato je posle onog sloma kada je hteo da izađe rekao da ipak ne bi mogao da izađe na oči ćerki i ženi bez para. Mislim da previše pokazuje šta ga nervira. Nadam se da će uspeti da izdrži do kraja, mada je u nekoj minus fazi već jako dugo“, kaže Janjušev kum za STAR i nastavlja:

PROČITAJTE JOŠ: STAR donosi! Karleušin SPEKTAKL za 100.000 ljudi: Helikopter, motori i vreli kostimi! (FOTO + VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Mile Kitić se OFARBAO! Ćerka Elena ga NAPRAVILA na PLAVUŠANA! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: MODNI RAT! Jovana Nikolić ima DALEKO VIŠE stila od Tamare Milutinović!


„A za ovu Maju Marinković… Šta da kažem?! Devojka tamo ne bi postojala da nema te priče sa Janjušem. Ona se jednostavno zalepila za njega, prati ga u stopu, čak i suze roni zbog njega. On je malo naivno ušao u tu priču sa Majom, kao što je bio i sa Ivanom Šopić. Nema tu ničega. Da nije smešno, bilo bi tužno. Maja tamo nema nikakvu svrhu, potpuno je prazna“, rekao je za STAR Janjušev kum Marko, dok Majin tata pak ima malo drugačije mišljenje.

TAKI: “MAJA JE SVIMA ZAVRTELA MOZAK!”

„Maja je njima svima tamo zavrtela mozak i igra se sa njima kao mačka sa miševima. Ona nikada ne bi napravila pogrešan korak, zna da je Janjuš oženjen, ne treba joj on. Vidimo svi da se i Janjuš, pa i njegova porodica peru preko nje zbog svega što je radio po Zadruzi. A to što je moja ćerka plakala i molila ga da ne izlazi, to je bilo ljudski. Naravno da joj je krivo da izađe opet bez dinara i da sa praznim novčanikom izađe pred ženu i ćerku! Maja je iskusan igrač i ona samo vrti priču sa Janjušem, a od ljubavi tu nema ništa”, kaže za STAR Majin tata Taki.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: STAR