svet

May 23, 2020 19:00

By

Kija Kockar POMAŽE Slavici Ćukteraš da NAĐE DEČKA!

Kija Kockar i Slavica Ćukteraš snimiće duetsku pesmu, saznaje STAR Slavici se dopadaju Kijine pesme i poželela je da sa njom ukrsti glas, tako da su se već dogovorile oko saradnje.

KIJA IMA DOSTA SLOBODNIH DRUGARA!

Kako piše STAR, čak su počele češće da se čuju i da se druže, pa je Kija obećala Slavici da će joj naći momka!

„Uskoro bi trebalo da uđu u studio i snime pesmu, žene će biti oduševljene njihovim duetom. Nije čudno što su se njih dve povezale i planiraju duet, jer su vrlo sličnog temperamenta. Vole obe šale na svoj račun i za kratko vreme počele su baš dobro da se slažu. U jednom od ćaskanja Slavica se požalila Kiji da ne može da nađe srodnu dušu, pa joj je Kija obećala da će joj pomoći da nađe pravog muškarca, jer ima dosta slobodnih drugara! Kako joj je Kija rekla, za Slavicu, od kada se razvela, mnogi se raspitaju, tako da uopšte nije problem da joj nađe momka!”, priča za STAR izvor blizak pevačicama i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Ceci UZIMAJU kuću! Anastasiju držali NA NIŠANU!

PROČITAJTE JOŠ: STAR saznaje: Poznata starleta hoće da uništi brak Breni i Bobi!

PROČITAJTE JOŠ: Bekuta BRANI Mrki da viđa ŽENU! Izolacija pokazala ŠTA JE LJUBAV!

„Slavica je tokom vanrednog stanja sve vreme bila u Šapcu, a sada kada se sve polako vraća u normalu, planira da dođe za Beograd kako bi se sve detaljno Kija i ona dogovorile oko pesme i spota. Kija joj je ponudila i prenoćište kod sebe, tako da su baš bliske postale. Ko zna, možda joj Kija nađe srodnu dušu, pa postanu i kume!”, kaže izvor za STAR.
„Kiju Kockar veoma poštujem jer se upustila u nešto veliko što može da je pojede ako se ne snađe, a ona dobro pliva”, izjavila je pre nekoliko meseci Ćukteraš.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR