svet

March 17, 2020 12:00

By

Lepa Brena i Boba u karantinu zbog korona virusa! Zaključali Viktora i Stefana u porodičnu vilu zbog putovanja u Monako!

Lepa Brena i Boba Živojinović pre nedelju dana doputovali su iz Monaka. Kako pravila nalažu, potrebno je da budu u karantinu 15 dana nakon povratka u Srbiju, iako nisu zaraženi korona virusom. Folk zvezda je ubedila sinove da se vrate u porodični dom na Bežanijskoj kosi.

Po povratku u Srbiju pevačica i njen suprug izmerili su temperaturu kako bi bili sigurni da nisu zaraženi korona virusom. Iako su rezultati bili negativni, rešila je da ostane u kućnom karantinu.

Zorica Brunclik u jeku borbe protiv korona virusa uputila emotivnu poruku! Morala da se odluči na OVAJ korak!

Ivana Španović više NE LJUBI dečka?!? Šta će SAD?

Dragana Mirković ima obeležje za sreću u bogatstvu! Ako ga imate i vi, SREĆNICI ste!

Lepa Brena je potvrdila da je porodica Živojinović u kućnoj izolaciji.

– Temperaturu putnika prate na svakom aerodromu, tako da smo sigurni u naše zdravstveno stanje! Ne treba paničiti, ali treba biti odgovoran prema sebi i drugima. Virus se širi tamo gde se ne shvata ozbiljno i gde se ljudi ne pridržavaju higijenskih uslova i socijalne kulture – kaže Brena i dodaje da je celu kuću dezinfikovala:

– Uvek u proleće radim generalno čišćenje kuće, tako da je ovo za mene redovna dezinfekcija.

Lepa Brena je srećna što vreme provodi sa sinovima Stefanom i Viktorom.

– Porodično se družimo, što nam je najviše nedostajalo. Znate, zdravlje moje porodice mi je najbitnije. Sve sam otkazala za mart i čekam dalji razvoj situacije – kaže Lepa Brena i dodaje:

– Prava je stvar što je uvedeno vanredno stanje da se spreči epidemija virusa na celo stanovništvo, pogotovo na stare, nemoćne i bolesne ljude. Situacija je alarmantna, treba se pridržavati saveta lekara. Mi smo svi veoma organizovani i radimo poslove od kuće. Ovaj narod je izdržao i mnogo veće nedaće, tako da uz veru, dobru organizaciju i strpljenje bićemo zdravi i nastavićemo naše normalne živote! – rekla je Lepa Brena za Informer

Brenin sin Stefan se vratio u porodični dom iz stana koji je iznajmljivao, a Viktor je do pre nekoliko dana bio kod devojke. Sada su obojica sve vreme sa majkom i ocem i nigde ne izlaze. A pošto im je kuća puna zaliha, sami spremaju hranu!

– Upravo sam u kuhinji, hoću sve da iznenadim novim receptom. Vratio sam se u porodičnu kuću kad su mama i tata došli iz Monaka. Niko od nas nema simptome, ali ne izlazimo iz kuće. Osećamo strah kao i većina i poštujemo pravila. Ne idem na treninge, a Viktorov restoran ne radi – kaže Stefan.

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić