svet

February 11, 2020 18:00

By

Lepa Brena prošla kroz PAKAO! Danima je tragala za sinom, a onda se AGONIJA završila!


Iako se Lepa Brena trudila da organizuje porodično putovanje za pamćenje, kako bi svi zajedno uživali i kako bi svima bilo lepo, prema tvrdnjama našeg izvora, na kraju joj se odmor pretvorio u noćnu moru.

Marko Miljković beži od kamataša! Ušao u Zadrugu da bi spasao živu glavu!

Mia Borisavljević otvoreno o Dari Bubamari i njenim eksplicitnim snimcima – “Njoj priliči sve što slučajno objavi!”

Sve nevolje jedne majke!

– Na početku je sve bilo sjajno, svi su bili srećni što će provesti nekoliko dana na okupu na najrazličitijim destinacijama. Jedino Stefan nije uspeo da se iskombinuje i da krene sa ostatkom porodice istog dana, već je ostao kako bi odradio nekoliko zakazanih nastupa. Na insistiranje Bobe i Lepe Brene, pristao je da im se priključi kada završi sve svoje obaveze u Beogradu.

View this post on Instagram

Dobra i pozitivna energija skijanja i planine😉

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Ali, ne lezi vraže! Stefan je imao nešto drugo u planu, a to nije uključivalo Breninu ideju da im se odmah priključi – kaže izvor i nastavlja:

– Taman kada je odlučio da krene, oni su uveliko stigli na Maldive iz Dubaia. Uredno im se javio da stiže i da ga čekaju, međutim pošto ima prijatelje u Dubaiu koji su ga zvali da svrati, na aerodromu je odlučio da promeni let i da prvo ode u Dubai na dva dana. Strašno je to što nije našao za shodno da javi Breni da je došlo do promene plana. U međuvremenu cela porodica je željno iščekivala njegov dolazak, a onda kada su videli da je prošao skoro ceo dan, a da od Stefana nema ni traga ni glasa, nastala je panika.

Marija Šerifović obara rekorde u Americi! Kija Kockar pukla? (VIDEO)

Hoće li odrasti mali veseljak?!

– Lepa Brena ga je uporno zvala na telefon preko svih društvenih mreža, čak i običnih poziva, ali se nije javljao. Nije znala šta će od sebe, hiljadu stvari joj je prolazilo kroz glavu, odmah se setila kroz šta je prošla kada je bio kidnapovan. Neprestano je plakala dok je Viktor tešio da će se javiti i da se sigurno negde provodi, jer je to u njegovom fazonu, što nije bilo daleko od istine. Stefan je nepuna dva dana proveo u Dubaiu sa prijateljima, išao na žurke i ludovao dok se njegova porodica potresla i razmišljala gde je i šta mu se desilo. Kada je napokon stigao na Maldive, pravdao se kako je želeo da odmori i da zaboravi na sve obaveze i tenziju, da nije bilo potrebe da se toliko brinu. Mogu vam reći da se Lepa Brena veoma potresla, čak nekoliko dana nije razgovarala sa njim. Na kraju se sve dobro završilo, ipak je u pitanju odnos majke i sina. – kaže izvor blizak Stefanu.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić