svet

March 23, 2020 10:06

By

Šok! Sloba raskinuo sa Jelenom – Ništa od svadbe? Napravili skandal u centru grada!

Dok mnogi odlaze ka svojim domovima kako bi vreme provodili u karantinu, u samom centru grada navodno se desila svađa između Slobe Radanovića i njegove partnerke Jelene Đuričanin.

Pevač je zaustavio automobil na uglu Palmotićeve i Hilandarske, a kako navodi izvor Republike.rs sa lica mesta njih dvoje su se prepirali pored automovila.

Kako je Željko Joksimović pao na Jovanu? Kada je TO video, bilo mu je jasno da je ona PRAVA!

Bogdana i Veljko se sele na Kipar! Ceca ih MOLI da to ne rade!?

Sloba Radanović pod pritiskom – Draginja moli: “Oženi se sine, dok me još imaš!”

Dok je Jelena ostala u automobilu, Sloba je izleteo iz kola vidno iznerviran. Njihova drugarica je sve vreme pokušavala da smiri situaciju.

Sloba je navukao kapuljaču kako ga ljudi ne bi prepoznali i nakratko se udaljio od vozila. Ubrzo se vratio, seo u automobil i oni su se odvezli u nepoznatom pravcu.

Potom je Sloba na svom Instagram profilu podelio fotografiju, čiji sadržaj je rastužio njegove pratioce.

Sloba je sa svojim pratiocima podelio srceparajući citat u kojem pominje one koji su ga ostavili i uzeli mu sve, a on im je davao i ima i dalje da da, dok oni gube uplakani odlazeći.

– Odlazili ste od mene. otimali sve što sta našli, a dadoh vam više no što ste tražili, sad se vraćate ponovo, tražite još, i nije vam j*beno jasno, kako i dalje imam da vam dam… I imaću, zauvek, jer onaj ko daje, dobije duplo, a vi, vi izgubite pola, ili sve. Usput. Uplakani – pisalo je na Instagram storiju Radanovića.

Mnogi su se zapitali da li je došlo do raskida između Slobe i Jelene ili je ovo samo bila jedna burna svađa u njihovom odnosu.

AUTOR: Svet

FOTO: Youtube Printscreen, Instagram Printscreen