svet

March 11, 2020 15:57

By

“Sve vreme sam plakala, bilo je veoma emotivno!” Aleksandra Prijović otvorila dušu nakon krštenja naslednika!

Danas su popularna pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović krsitili sina Aleksandra u kripti Hrama Svetog Save. Njihovog sina su krstila dva sveštenika, a sve je zabeleženo dronom.

NOVI STAR! Šok istina: Ana pokušala da UVALI BEBU Kariću! LUNA bajala Marku kod vlaške vračare! Bekuta ima tajnog muškarca! Kaća priznala: Šta sam radila sa Edom!

Bivša zadrugarka u trci za glavnu nagradu – Najmlađa MILIJARDERKA na svetu poklanja GUCCI TORBE i 35.000 DOLARA!

“Nisam ja tvoj S*KSI RRROBOT!” Miljana zapevala pa se saplela i poljubila pod! URNEBESAN SNIMAK!

Odlučili su da malog Aleksandra krsti Prijovićkin venčani kum, popularni pevač Aco Pejović. Aleksandra je u razgovoru sa medijima otkrila čija je to bila ideja. Takođe, progovorila je o razlogu otkazivanja rođendanske proslave.

– Moram da vam priznam da sam plakala. Sve je bilo preemotivno, sve vreme sam plakala, sve vreme sam gledala u njega. Zajednička ideja, Filipova i moja je bila da Aco Pejović krsti Aleksandra. Ne mogu da kažem šta smo mu kupili, neka to ostane naša tajna – rekla je za Pink.rs ponosna mama Aleksandra nakon krštenja naslednika i otkrila kako će proslaviti njegov prvi rođendan, ali i koga će zvati da peva kada budu organizovali proslavu.

– Možda ćemo nazdraviti kod kuće… Kad budemo slavili, zvaćemo devojke iz grupe ”Hurricane” – rekla je Aleksandra za Pink.rs

Slika koja je nastala po izlasku iz Hrama, topi srca. Na njoj se vidi da se Prijovićka raznežila, a pridržava je pevač, dok suprug nosi u naručju svog naslednika.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA IMAGES