svet

May 29, 2020 20:00

By

Viki Miljković u OPASNOSTI! Rak je PODMUKLA BOLEST!

Viki Miljković ostala je bez majke Zorice koja je posle duge i teške bolesti preminula, a pre petnaest godina izgubila je i oca koji je kao i majka bolovao od raka.

VIKI ZBOG GENETSKE PREDISPOZICIJE
MORA POSEBNO DA SE ČUVA

Viki ima genetsku predispoziciju da oboli od iste bolesti, zbog čega mora da ide na česte kontrole i vodi računa o svom zdravlju.
“Viki su savetovali da ode na test koji otkriva sklonost ka nastanku nekog tumora. Neke porodice podložnije su oboljevanju od raka zbog genetskih predispozicija. Doktori tvrde da je neophodno obratiti pažnju na nasledni faktor. Kod pojedinih pacijenata porodice obolelih od raka trebalo bi da budu podvrgnute genetskom skriningu, pa tako i Viki, jer žene koje u svojoj porodici imaju višestruke slučajeve obolevanja od raka, treba da se utvrdi da li postoji rizik od nastanka oboljenja, a njoj su i otac i majka preminuli od iste bolesti. Ona vodi zdrav život, ali je pozitivna i ne želi da razmišlja o takvim stvarima. Taške je zadužen da je opimnje i vodi računa o njoj kada se ona zanese i svoje poslovne obaveze stavi ispred zdravlja. Smrt majke joj je jako teško pala, ali svesna je da ne može da je vrati i da mora da nastavi dalje. Negde je bila pripremljena, jer je znala da joj majka boluje od neizlečive bolesti. Uskoro počinju snimanja Zvezda Granda i ona će biti uz svoj tim, neće je niko menjati, jer je na prvom mestu profesionalac. Svesna je da će joj u društvu i među kolegama biti lakše da prevaziđe teške momente. Ona je najjača kada je najteže, samo dva dana nakon smrti oca, pre petnaest godina, održala je svoj prvi solistički koncert, jer je njemu obećala šta god da se desi da će stati na scenu i uspeti, ma koliko god bilo teško” kaže za SVET izvor blizak pevačici.

BOL KOJA SE NE MOŽE OPISATI

Viki se povodom velikog gubitka oglasila se na društvenim mrežama.
“Ova bol ne može se opisati rečima. Ova praznina se već tako brzo urezala u dušu, zapela za srce. Pa steže i ne pušta. I toliko suza. I toliko slika iz prošlosti u istom trenutku. Majka jedna jedina”, napisala je Viki, a njeni pratioci, kao i kolege su odmah počeli da joj izjavljuju saučešće.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET! MEGAEKSKLUZIVNO! NOVAK I JELENA NISU ZAJEDNO! Sve mu se smučilo! Psihijatar otkriva: Lunino ponašanje je posledica SILOVANJA! Bekuta NA LEKOVIMA! Veljko LJUT na Bikovića!

PROČITAJTE JOŠ: Ana Sević TUŽI Darka Lazića! Dug za ALIMENTACIJU narastao na 900.000?

PROČITAJTE JOŠ: Miki Đuričić sprema sobu za DETE! “UBEĐIVALI su me da sam STERILAN!”

Majka popularne pevačice živela je u Nišu, a Viki je koristila svaki slobodan trenutak da je obilazi. Pokojnoj Zorki teško su padale svađe kroz koje je prolazila njena naslednica u takmičenju Zvezde Granda, pa je nakon jednog oštrog sukoba javno izrazila svoje nezadovoljstvo:
“Sramota je sve što Viki tamo preživljava i sve te uvrede koje joj upućuju. Posle toliko godina karijere, hitova i mnogbrojnih koncerata doživela je da je ponižavaju. Niko u tom žiriju nije fer svi su se kao urotili protiv nje, ali narod sve vidi i vidi ko je najbolji i ko se najviše zalaže za tu decu koja se takmiče. Ona zna da se odbrani i postavi, ali smatram da joj nije mesto tamo i mislim da je pitanje vremena kada će otići” istakla je svojevremeno Zorica.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET