anastasija ražnatović
Svet

15 јануара, 2022 16:58

Viktor Živojinović rastura vezu Anastasiji Ražnatović!? Evo na šta nagovara Đorđa!

Anastasija Ražnatović već pola godine živi sa dečkom u luksuznom stanu na Dorćolu, a na zajednički život oboje se privikavaju.

anastasia raznatovic

ATA/IMAGES

Međutim, mlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović, kako se šuška, preti da unese nemir i razdor u njihov dom. On je trenutno slobodan, pa stalno zove Đorđa da zajedno izlaze, piju, a naravno, uvek se nekako tu nađu i neke lepe devojke koje bi rado da im se pridruže. Oni su već dugo u prijateljskim odnosima, znaju se od malena, a neke Anastasijine drugarice sumnjaju da Viktor namerno odvlači Đorđa od nje jer se njena porodica sa njegovom baš i ne slaže.

RAJKO RISTIĆ

-Anastasija ne gunđa, ali ne može da joj ne smeta to što Viktor stalno zove Đorđa u provod, on nije u vezi, izlazi, uživa, zeza se i ima pra- vo da radi šta hoće. Dok su Đorđe i ona još živeli u Novom Sadu, gostili su Viktora, kao i ostale Kuljićeve prijatelje koji su znali da slave i provode se po tri dana u dvorištu kraj bazena. Nakon žurke koja je trajala kao Ivkova slava, mladi Živojinović se na društvenim mrežama pohvalio da je on sa svojom ekipom popio 28 flaša vina, i to od petka posle podne do ponedeljka ujutru. Anastasijin dečko izbegava javne događaje, a društvene mreže skoro i ne koristi. Za razliku od njega, Viktor kači svaki korak, pa se po Živojinovićevom Instagramu može zaključiti da su Đorđe i on nerazdvojni, a najčešće se sastaju upravo u noćnom provodu. Nedavno su zajedno otputovali i na Kopaonik, dok je Anastasija ostala u Beogradu kako bi završila poslednje pripreme oko pesme „Ubica“, koja je upravo puštena. Iako su Viktor i Đorđe jako bliski, Anastasija na slavlja nikad ne zove Živojinovića. Viktor nije bio pozvan ni na njen rođendan, ni kada je postala tetka malom Željku, ali ni na Veljkovu svadbu. Ceca je tad priznala da Živojinovići nisu pozvani i da tu ne vidi nikakav problem, a tad nije pozvana ni Brenina snajka Aleksandra Prijović, s kojom se Anastasija družila. Među njima je posle bilo nekih nesuglasica, ali su i danas dobre prijateljice – rekao je izvor poznat redakciji Sveta.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Pročitajte: Ne kriju tugu: Ceca u pratnji dece došla na Arkanov grob! (FOTO)

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Katarina Bogavac/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES/