Vila Ace Lukasa svet novine svet portal
Svet

June 22, 2024 09:00

By

Vredela je bogatstvo, ali uspomene su mučne i teške: Sonja prodala Lukasovu kuću, sad je komšinica Melini Džinović

Vila Ace Lukasa koja je pripala Sonji Vuksanović posle razvoda prodata je

Pevač Aca Lukas se nakon razvoda od supruge Sonje Vuksanović preselio u stan na Voždovcu, dok su njegova bivša žena i ćerka ostale da žive u porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi.

Vila Ace Lukasa svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Vila Ace Lukasa prodata za 750.000 evra

Kako izgleda vila Ace Lukasa koju je pevač poklonio bivšoj supruzi imali smo priliku da vidimo na Sonjinom Instagram profilu. Poznato je da je Sonja na Instagramu veoma aktivna i da je ona neretko objavljivala detalje iz svog doma u kome je uživala u društvu svojih ćerki.

Kuća u kojoj je Sonja Vuksanović živela važi za jednu od najluksuznijih u tom delu grada. Nekretnina je na dva nivoa i ima 200 kvadrata, a u dvorištu je bazen, za koji je, kako se pisalo, pevačeva bivša naručivala cisterne slane vode iz Crne Gore.

S obzirom na to da održavanje takve nekretnine nije nimalo jeftino, Sonja je odlučila da je proda. Ona je navodno od ovoga zaradila 750.000 evra i taj novac je uložila u kupovinu dva stana na Novom Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SONJA V (@sf__fashion__style)

“Nakon razvoda od Ace, Sonja je nekoliko godina živela s ćerkama u toj kući, ali, kao što je poznato, nekretnina s dvorištem zahteva mnogo vremena za održavanje i dosta ulaganja, pa je to bio jedan od razloga zašto je odlučila da je proda. Kupio ju je jedan estradni menadžer. Od dobijenog novca, Sonja je mogla da priušti dva stana”, rekao je izvor.

Pročitajte Luksuz i raskoš – Ovako izgleda porodična kuća Ace Lukasa (foto)

Sonja već neko vreme živi s ćerkama u novom stanu koji se nalazi u blizini luksuznog naselja, gde ima butik. Drugi, koji je na samo nekoliko metara udaljen, izdaje. U toj zgradi, inače, živi Melina Džinović. Nekretninu koju se preselila je sama opremila uz pomoć starije ćerke Sofije, ali je osluškivala i želje mlađe Viktorije.

“Deo nameštaja je prebacila iz stare kuće u novi stan. Lokacija je odlična, prezadovoljna je. Sve joj je blizu i uopšte se nije pokajala zbog svoje odluke da se preseli”, rekao je izvor za Kurir.

Vila Ace Lukasa svet novine svet portal

foto N.Kostić

Aca Lukas je svojevremeno otvoreno govorio o teškoćama kroz koje je prošao nakon razvoda, ističući da je period prebolevanja bio težak.

“Samo onaj ko nije zaljubljen nije ljubomoran, i tu nema priče! Ja nisam pravio scene dok sam bio u braku, ali nakon poslednjeg razvoda… Godinu i kusur dana sam obigravao oko Sonjine kuće, vozio sam se kolima, proveravao gde je, da li joj je tu auto, da li joj je neko došao… Kada smo bili zajedno, pokušavao sam da ubedim sebe da je sve u redu, ali niko ne može da vas ubedi u nešto što vi sami osetite da nije…”, rekao je Lukas za Informer.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, N. Kostić, Instagram