ceca
Scandal

April 11, 2022 13:13

By

Cecu uvek svi hvale, a poznata voditeljka je rekla ono što zaista misli o Ražnatovićki

Voditeljka Sanja Kužet sve do sada nije htela da komentariše Cecu Ražnatović, ali je odlučila da je vreme da konačno kaže šta zaista misli o pevačici.

sanja kužet

IVAN VUČIĆEVIĆ

– Sad posle nekog vremena mogu da se izjasnim. Bilo je rano da na početku komentarišem i donosim neke zaključke. Smatram da je toliko posvećen mentor, da se toliko brine i bori za svoje kandidate što je apsolutno za svaku pohvalu.

ceca

ata images

Voditeljka Sanja Kužet zadužena je za smirivanje žirija

Što se tiče međusobnih slaganja sa ostalim takmičarima, oni se toliko godina već poznaju da kod njih nema zaista nikakvih problema, čak i onih malih koje ima za potrebe šou programa su apsolutno stvar trenutka. Ljudi me uglavnom pitaju da li ima nekakvih nameštanja. Dakle, nema. Sve je onako kako vidite, svako reaguje intinuitivno u datom trenutku i to je nešto što čini posebnost u ovoj emisiji.

Ivan Vučićević

Pročitajte: Sanja Kužet progovorila o bolesti: Voditeljka prošla kroz pakao!

Voditeljka Sanja Kužet je otkrila kako se ona oseća zbog čestih svađa u žiriju.

Sada sam navikla na to. Naravno da nije bilo prijatno u početku. Sada već znam da su oni pojedinačno i te kakve zvezde i da svako ima svoj stav i da želi da ga iznese po svaku cenu. Kada dovedete tako jake persone u tako gledan šou program prosto ne možete da očekujete uvek slaganja. Zato su oni tu jer su različiti. Ja to sve gledam kroz posao. Ja se trudim da svojim izrazom lica i govorom tela te požare između njih gasim. Posebno kada su pored mene kandidati, tada imam potrebu da ih zaštitim u svakom smislu.

IZVOR: KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES