Scandal

31 Jula, 2020 11:00

ZA NJU NEMA KRIZE! Aleksandra Mladenović pazarila DVA STANA u Beogradu, a tek da čujete koliko ih je PLATILA!

Za manje od pet godina, koliko je na estradi, Aleksandra Mladenović uspela je da se stambeno obezbedi, te je tako kupila dva stana ― jedan izdaje, u drugom živi.

IMA SE – MOŽE SE!

Naime, Mladenovićka važi za jednu od najzaposlenijih pevačica, pa pored klubova i diskoteka, redovno peva i na privatnim proslavama, gde su ogromni bakšiši. Ona je početkom ove godine za nekretninu od 60 kvadrata u elitnom naselju Beograd na vodi dala 210.000 evra, o čemu je nerado govorila. Kako je sama izjavila, taj stan je kupila na rate ali u njemu ne planira da živi, već će da ga izdaje.

„Svakako se slažem da je kriza zbog pandemije, ali nisam ugrožena. Osetio se finansijski gubitak, ali je problem što sada moram da radim za taj stan koji sam kupila”, izjavila je svojevremeno pevačica.

Podsećamo, Aleksandra je 2018. godine kupila i stan na periferiji grada, u kojem i sada živi, i on je bio znatno jeftiniji, ispod sto hiljada. Prema pisanju Kurira, cena njenog honorara je oko 4.000 evra, s tim da od toga „Grand produkciji“ daje polovinu. Mesečno je Aleksandra pre korone imala i više od 20 nastupa, što znači da prihoduje oko 40.000 evra, plus bakšiš.

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević