Svet

15 Marta, 2021 21:00

Zahar: „Bosanac je KAFANSKI muzičar, koji nema nikakvo ZNANJE”

Kompozitor i violinista Milutin Pipović Zahar, čovek od koga je zavisila sudbina mnogih zvezda, nema lepo mišljenje o svom kolegi Draganu Stojkoviću Bosancu. Smatra da on kandidatima u Zvezdama Granda ne može da pomogne da postanu dobri pevači.

Ana, Marija i Jelena  ga prozivaju da nema pojma!

Bosanac je kafanski muzičar, koji nema nikakvo znanje, on je kasnije postao poznat kao neki aranžer, a on uopšte nije kompozitor. Bosanac govori jekavski jer zna da su Srbi obični papani koji gutaju sve što je tuđe. Inače, on živi u Beogradu i ne govori tako privatno. Onda on na guglu nađe termin konsordino, a svi oko njega se postide što ne znaju šta to znači. Čovek priča nepovezane stvari, koristi stručne izraze, a ne zna ni on šta znače – rekao je Zahar.

 

Poznati kompozitor nije jedini koji komentariše njegovu stručnost, već i kolege iz žirija muzičkog takmičenja često umeju da mu prebace kako ništa ne razume i nema pojma, te da se razume samo u „seljačku” muziku. Uglavnom mu najviše zameraju  neke stvari, kada je u pitanju zabavna muzika, Jelena i Marija, dok je Ana Bekuta u više navrata dovodila u pitanje njegovu kompetentnost, pa ga je jednom prilikom podsetila da on nije pevač i da je zadužen da ocenjuje neke druge stvari.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET