Zdravlje Zorane Pavić svet portal
Svet

January 5, 2024 18:15

By

Jača od sudbine: Od emotivnog šoka Zorana Pavić dobila tešku bolest, pa srčani udar

Zdravlje Zorane Pavić bilo narušeno zbog stresa

Pevačica Zorana Pavić je više puta otvoreno govorila o svojim zdravstvenim problemima, a nije krila da su pojedini problemi nastali zbog stresa. Jedan od najtežih perioda u životu pevačica je imala 2008. godine, kada se zadužila.

Zdravlje Zorane Pavić svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Zdravlje Zorane Pavić pogoršalo se zbog stresa

Naime, pevačica je jednom prilikom ispričala da su neki njeni zdravstveni problemi nastali kao poslednica kredita koje je jednom morala da uzme. Zbog koncerta u Sava Centru je bila prinuđena da pozajmi određenu sumu novca, a zatim je podigla i stambeni kredit u banci i to u švajcarskim francima.

Zdravlje Zorane Pavić se upravo zbog tog duga pogoršalo jer je konstantno bila pod prevelikim stresom i zbog toga je dobila hormonski poremećaj o kome je Zorana govorila jednom prilikom.

“Shvatila sam da je moj problem uzrokovan emotivnim šokom koji sam doživela i spakovala sam ga u fioku praveći se da ne postoji. Sve što mi se u prošlosti dogodilo izazvalo je ozbiljan hormonski poremećaj koji me je prikovao za krevet. Ali, to je situacija s kojim sam morala sama da se izborim. Problem je ličan i autentičan, ali nisam želela da o njemu javno govorim do danas. Možda je moja greška što nisam rekla i sprečila insinuacije. Uprkos bolesti, radila sam, samo se nisam eksponirala u javnosti”, rekla je.

Pevačica je priznala da se prijavila za rijaliti “Farma” jer se nadala da će se na taj način osloboditi novčanih dugova koje je imala, ali to se nažalost nije dogodilo jer joj je honorar od učešća u rijalitiju isplaćivan u ratama. Kako tvrdi, dugove još uvek nije isplatila, a kada se to bude desilo, slaviće taj dan kao drugi rođendan.

“Još nisam vratila sve dugove. Kada se to bude desilo, taj dan ću da slavim kao svoj drugi rođendan. E, onda ću opet da napravim koncert u Centru Sava, taman da se ponovo uvalim u dugove. Najslađe se smejem na svoj račun”, rekla je Zorana tada.

Zdravlje Zorane Pavić svet portal

Amir Hamzagic/ATAImages

Zorana se dotakla i teme ljubavi i istakla da je svoj emotivni život uspela da sačuva od očiju javnosti i dodala da nikada nije bila u vezi sa poznatim glumcem Banetom Vidakovićem iako se dugo o tome spekulisalo.

Pročitajte  Nekad je bila lepotica, a sada je nećete prepoznati – Zorana Pavić promenila lični opis FOTO

“Imala sam dve velike ljubavi i uspela sam da ih sačuvam od očiju javnosti. Nije lako biti moj muškarac! Veza sa mnom podrazumeva da na sve javne događaje idem sama, a ne sa onim sa kim se zabavljam. To partnerima može da smeta”.

“On je glumčina i posebno biće koje mnogo volim, ali nas dvoje nikad nismo bili u vezi. Kada su mediji o tome pisali, lepo je rekao da nas veže nežno prijateljstvo. U meni će uvek imati prijatelja”, izjavila je Zorana.

Podsetimo, zdravlje Zorane Pavić je bilo veoma loše kada je 2014. godine doživela srčani udar, ali i iz te bitke je izašla kao pobednik, a vedar duh i optimizam je nisu napustili ni u tom teškom periodu.

AUTOR: SVET

FOTO: Milan Maricic/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages, Amir Hamzagic/ATAImages