Zorana Pavić operisana
Svet

March 4, 2023 11:15

By

Nekad je bila lepotica, a sada je nećete prepoznati: Zorana Pavić promenila lični opis FOTO

Izgled Zorane Pavić ne prestaje da iznenađuje

Zorana Pavić prolazi kroz neke čudne životne faze. Na početku karijere bila je ozbiljna lepotica, onda je došao period kada se ugojila, da bi relativno brzo vratila svoju devojačku liniju i neko vreme je tako zgodna blistala.

Pročitajte: Operacija želuca je prevaziđena – Uz pomoć ovoga je Zorana Pavić smršala 30 kilograma, fotografije ne lažu

Izgled Zorane Pavić

Rajko Ristić

Sad, u najmanju ruku čudno izgleda. Da li je u pitanju neki svetski trend ili kriza identiteta, ali ona sve više liči na Brac lutku ili ženu mačku! Roze pletenicama, jaka šminka naglašava iskošene, mačije oči, obučena u crnu kožu… Šalu na stranu, Zorana obožava životinje, a naročito mačke.

Pročitajte:  Emotivna ispovest Zorane Pavić – Mnogo toga muči moju dušu, a gušiti izdaju i prevaru u sebi je maligno po nas (FOTO/VIDEO)

Izgled Zorane Pavić

Rajko Ristić

Nedavno je i priznala da joj je umro mačak kog je obožavala i koji joj je bio velika ljubav. Sada ima novog mačka, pa je možda ovaj imidž omaž starom. Inače, kad skine šminku, Zorana izgleda mnogo mlađe nego što jeste, budući da je ušla u šestu deceniju.

Pročitajte: PRAVA ONLINE ŽURKA – Zorana Pavić na neobičnom mestu poslala jaku energiju (FOTO/VIDEO)

Izgled Zorane Pavić

Rajko Ristić

Izgled Zorane Pavić odoleva godinama, a pevačica ne krije da se redovno i brižljivo neguje, ali njena tajna je vedar duh i spremnost da sve okrene na šalu i da se u teškim trenucima i nasmeje samoj sebi.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images