turneja aca pejovića
STROG TAST

21 јуна, 2022 14:41

S Pejovićem nema šale: Ovo su stvari koje Aco očekuje od ćerkinog dečka

Zet Ace Pejovića moraće da ispuni određene uslove

Ćerke Ace Pejovića, Marija, Magdalena i Iva su njegov ceo svet, a kako su već odrasle mnogi se pitaju da li je otac tri lepotice već dobio budućeg zeta.

Zet Ace Pejovića još uvek se krije od javnosti

Kako Marija, Magdalena i Iva svoj život javno ne eksponiraju, već biraju da žive daleko od radoznalih očiju javnosti, zet Ace Pejovića za javnost je potpuna misterija. U svojim intervjuima nije otkrio da li su njegove mezimice emotivno ostvarene, ali je jasno stavio do znanja da mu je važno da budućeg zeta upozna na vreme.
Ćerke Ace Pejovića sa njegovom prijateljicom Vesnom Milanović

Pročitajte: Aco Pejović nikad iskreniji – Život im je bio savršen, a onda je sve umalo nestalo. Plakao sam iz sveg glasa i molio Bilju da me ne ostavi

– Ne mešam se u njihove emotivne izbore, ali mi je važno da upoznam momke sa kojima izlaze. Ja imam ćerke i želim da znam sa kim izlaze iz kuće, ko će te večeri voditi računa o njima – rekao je u emisiji „1800 sekundi sa Nemanjom Vujičićem“.

Zet Ace Pejovića javnosti još uvek nije poznat, ali je jasno da brižni otac od izabranika svojih ćerki očekuje da o njima brinu podjednako kao on i njegova supruga Biljana.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM