Star

28 Aprila, 2021 17:00

Životna LEKCIJA! Lepa Lukić OTKRILA kako se izborila sa KOMPLEKSIMA!

Tokom više od pola veka duge karijere Lepa Lukić dobila je titulu kraljice narodne muzike i tu krunu ponosno nosi sve vreme,  a u emisiji „Pečat u vremenu“ prisetila se najznačajnijih trenutaka svog života uključujući i onoga kada je zahvaljujući Terezi Kesoviji prestala da ima komplekse zbog svog fizičkog izgleda.

Ovako se oslobodila kompleksa!

Ja sam mislila da je to ružno. Krila sam vrat sa rolkama, prste sam krila. Tereza Kesovija me je izlečila tog kompleksa, mislila sam da je dugaćak vrat ružan. Nisam znala lepotu žene, oni istežu u svetu vrat da bi im bio duži. Ona me oslobodila i kaže: „Ruke gore!“, a ja sve uz telo, kao da su prišivene, i ona: „Lepa, ruke gore, ruke gore! Imaš mnogo lepe ruke, dugačke prste. Ne smeš da ih kriješ“, a ja: „Jao, ja sve misli da ne valja“ i kaže ona: „Ma kakvi ne valja, to je mnogo dobro“ i moju rolku je svaku uzela i pocepala. Ona je mene na toj turneji izlečila od toga– ispričakla je folk kraljica, za „Toxic folk“ televiziju.

Lepa Lukić ulazi u kola

Lepa se podsetila i svojih početaka, ispovedila se kako je podnela smrt majke, otkrila kako je na snimanju dobila upalu prepona i ispričala još mnoge zanimljive, smešne i tužne detalje koji su obeležili njen život i karijeru. Sve ovo gledaoci će moći da vide u specijalnoj emisiji koja će biti ekskluzivno na „Toxic folk“ televiziji.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ ATA IMAGES