Dijeta Zorice Marković
Scandal

27 Januara, 2022 13:00

Zorica Marković „bez dlake“ na jeziku isprozivala pevanje naše najpoznatije pevačice narodne muzike!

Kada su u pitanju pevačice koje baš nemaju „dlake na jeziku“, ona koja prednjači je definitivno Zorica Marković.

Turbo-folk pevačica rođena u Kosjeriću. Proslavila se osamdesetih godina prošlog veka kada je prodala preko 5 miliona ploča. Smatra da je pevač Mitar Mirić najzaslužniji za njen proboj na estradi jer joj je omogućio da gostuje na njegovim nastupima i tako pokaže svoj talenat koji je i sama negovala od malih nogu.

Pročitajte: Mitar Mirić otrkio zašto više ne pije alkohol!

Naime, pevačica i bivša rijaliti učesnica je nedavno otvoreno govorila o estradi i pevačima, kao i razlozima zbog kojih zašto ne gostuje u emisijama više.

S obzirom na to da je nema često u medijima i u emisijama, pevačica je odgovorila

-Mnogi bi voleli da me otpišu, mnogi bi se radovali. Mislim, logično je da će ta naša generacija, a ima nas dosta, malo da se povuče i ustupi scenu. Ima mnogo mladih, kvalitetnih pevača… Ja se bavim drugim biznisom tako da ne moram. Naravno, muzika je moj život, odem i otpevam gde hoću, kad hoću i kad mogu, a sve što se tiče pesama ne mogu da nađem. Volela bih neki dobar pravi narodnjak, ali odavno nema takve pesme – rekla je Zorica svojevremeno.

Zorica Marković „bez dlake“ na jeziku!

Na upadicu domaćih medija da li bi se oko izbora pesme posavetovala sa divom narodne muzike, Snežanom Đurišić, Zorica je imala neočekivan odgovor i sve nas iznenadila.

– Sa njom nikako ne, jer to je mnogo frigidno. To pevanje jeste kvalitetno, ali nema duše. To je hladno. Pre ću sa Zoricom Brunclik da se posavetujem, jer ona ima nešto u sebi. Imam nameru da pozovem Kemiša, ako ima neki dobar narodnjak – izjavila  je Zorica svojevremeno za domaće medije.

Pročitajte: Sada je konačno! Ništa od povratka u porodični dom! Duško Tošić napušta Srbiju!

 

AUTOR: SCANDAL!