Star

6 Marta, 2022 18:00

Zorica žestoko oplela po pevačima! Pa odbrusila kolegama koji pričaju da je na samrti!

Zorica Marković već nedelju dana nalazi se u bolnici na Dedinju gde je primljena po hitnom postupku zbog iznenadnih aritmija, kako bi joj proverili stanje srca koje je operisala pre 15.godina. Iako je za sada sve ok, Zoka ni u bolničkoj postelji ne može da miruje jer do nje stižu najstrašnije informacije koje je dodatno uznemiravaju.

IVAN VUČIĆEVIĆ

-Neka služi na čast onima koji izmišljaju da sam imala infarkt i da sam na samrti. Sram ih bilo, oni su teška go*na! To je bedno i jadno. Ja sam dobro i biću dobro, neće mene ni sveti Petar, ni Luka! Dušmanima, a i prijateljima još jednom da poručim da sam super. Još ću ja da pevam i svašta da radim, mene rad održava u životu. Taj jedan stent se malo suzio, to su malo produvali. Aritmije koje sam imala sumnjaju da su izazvane helikobakterijom ili nekim virusom. Ta helikobakterija daje takve simptome, vrlo neugodne i neprijatne, jer podigne dijafragmu i pravi aritmije koje mogu da utiču na srce –  rekla je kratko pevačica dok njena bliska prijateljica otkriva:

-Nije lako, normalno da brine i da je otišla u bolnicu, ali da pojedini pevači tako tračare i prenose lažne informacije, to Zoka nije očekivala. Zar da pričaju po emisijama da je na samrti. Baš je ružno, nit’ ona nekom smeta, nit’ nekom uzima tezge i hleb iz usta. Ceo život se sama bori za sebe i ovo da dočeka. Umesto da je okrenu da vide kako je, je l’ joj nešto treba, da joj pošalju poruku podrške, oni našli za shodno da je sahranjuju. Sramota. Normalno da se uznemirila kada su počeli da pričaju da su i Merimu Njegomir lečili od helikobakterije, pa je na kraju umrla.

Pročitajte: OSMAN KARIĆ IZGOREO OD BESA?! „Zar Dalila razvratnica da bude uzor deci!?“

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ