Star

22 Decembra, 2020 11:05

Zorica Marković OPLELA po kolegama! „Narod nema šta da jede, a oni se BAHATE”

Bivša učesnica zadruge i pevačica Zorica Marković osula je paljubu po pojedinim kolegama zbog izjave da im je potrebna vrtoglava cifra kako bi pregurali mesec.

Zorica oplela po Miroslavu i Đaniju?

Naime, Miroslav Ilić nedavno je otkrio da mu je za lagodan život neophodno oko 3.000 evra mesečno, što, priznaćete, nije mala cifra, ali je opet daleko manja od „mesečnih potreba“ Radiše Trajkovića Đanija i njegove porodice, koja prema izjavi Đanijeve supruge Slađe mesec ne može da izgura mesec bez 10.000 evra.  Mnogi smatraju da su ovakve priče čisto bahaćenje, a sada je svoj stav iznela i Zorica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djani (@djanimusic)

Znam da su oni bogati i da imaju tolike nekretnine i da treba sve to održavati, plaćati, ali to je preterano velika cifra. Ne pamtim ko je rekao da mu treba 2000 ili 3000 evra. Pa šta radite sa tim parama? Jedu zlatne čestice svaki dan? Ne razumem. Ko ima ko može da priušti sebi taj luksuz, u redu, ali ne treba mahati tim ciframa, ljudi nemaju hleba da jedu. Mene je to uvek nerviralo. Mahali su neverovatnim ciframa za Nove godine, za nastupe. Ja im želim da imaju što više i da troše još više, svako ima pravo da zaradi i troši kako hoće. Po mom mišljenju, pametnije je ćutati, nego ovom narodu koji je u ovoj situaciji, a čeka nas još veća kriza, takve stvari govoriti – rekla je Zorica za Objektiv i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Marković Official (@zoricamarkovic_official)

Moji sinovi rade, sva sreća da su pametni ljudi, pa su se organizovali da mogu da funkcionišu u ovom vremenu, pa mi imamo za život. To je sreća, inače ja bih bila u velikom problemu, kao i sve moje kolege. Mada ja ne pevam toliko, više sam u rijalitiju, što mi je drago – zaključila je pevačica.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ