
Food Talk 2014: „Pakleni“ kuvar Jovica Jovičić govori o kulinarskim takmičenjima
Druga najveća regionalna konferencija o hrani „Food Talk 2014“ u organizaciji kulinarskih magazina Color press grupe ugostila je proteklog petka vrhunske stručnjake iz ove oblasti, ali i sve sladokusce koji u dobroj hrani znaju da uživaju.
Popularni kuvar sa malih ekrana, Jovica Jovičić, pričao je okupljenima na salašu ovom prilikom o iskustvima sa svetskih kulinarsih takmičenja, te i iz raznih kulinarskih emisija u Case Study-ju pod nazivom „Između slave i pakla“.
„Svi segmenti u ‘Paklenoj kuhinji’ bili su stvarni i realni. Međutim, nisu krivi samo kuvari, ali ni vlasnici. U svakom slučaju, ta emisija ima za cilj da pokaže kako ne treba raditi“, objasnio je Jovica svoju ulogu „paklenog“ kuvara. O čemu je još Jovičić govorio pogledajte u video snimku koji vam rpikazujemo:
Pročitajte još i ovo:
„Food Talk 2014“ završen koncertom Zvonka Bogdana i zabavom uz tamburaše!
Food Talk 2014: Pol Dring predstavlja “Jamie’s World”
Pogledajte: Kako se Džejmi Oliver bori protiv GMO hrane!
Pogledajte: Džejmi Oliver nazdravlja srpskom rakijom
Food Talk 2014! Pogledajte šta su rekli poznati u panelu „Gastro terapija: Kuvamo i živce čuvamo“
Pročitajte: Šta na blogu Džejmi Olivera piše o srpskoj kuhinji
Konferencija Food Talk otvara pitanje: Hoće li ishrana bez mesa postati trend u kulinarstvu?!
Food Talk 2014: Filip Ćirić objašnjava šta podrazumeva „Fine Dining“!
Autor: Life Content