Svet

August 16, 2020 17:00

By

STAR paparaco! Žena od Sultana PUCA od OBLINA i STRASTI!

Evo kako izgleda žena od sultana kad se skine! Na njoj sve puca od oblina i strasti, ali kako piše STAR koji je u prodaji, sultana nema ni na vidiku da je zavede! Ipak, mladoj pevačici Tijani Milentijević nije bio potreban muškarac da bi rashladila vrelo telo na bazenu!

Njena pesma je postala najveći hit ovog leta, pa sada može malo i da uživa. Kako saznaje STAR, muškarci su toliko odlepili za njom da joj svakog dana šalju bezobrazne ponude preko društvenih mreža.

“Dobijam svakakve poruke. Ima i nepristojnih ponuda, ali ja na to ne obraćam pažnju. Uglavnom mi muškarci pišu da žele da me ožene, ali ja nisam sultanija i u privatnom životu”, kaže Tijana kroz smeh i odgovara na prozivke da se cela izoperisala:

“Samo sam stavila silikone u grudi i ništa više nisam radila na sebi. Malo sam dopunila usne hijaluronom, ali to danas svaka devojka radi. Nije to ozbiljna intervencija. To je bila moja želja i mnogo bolje se osećam posle te korekcije. Oni koji pričaju da sam cela izoperisana očito da imaju neki problem sa sobom ako upoređuju moje slike kada sam imala 14 godina i sada kada imam 21. Važno je da se dobro osećam u svojoj koži, a ko će šta pričati to me baš ne zanima”, završava Tijana priču za STAR koji je u prodaji.

NOVI STAR! Potresna ispovest sina Isidore Bjelice! Šok slike: Sudar Cece i Čede na groblju! Policija traga za decom Tanje Savić! Viktor krije od Brene da se ženi!

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR