Scandal

October 5, 2020 19:03

By

NE SLUTI ŠTA GA ČEKA! Majka Frana Pujasa šalje NA PSIHIJATRIJU!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, majka Frana Pujasa jedva čeka da joj sin izađe iz rijalitija kako bi ga odmah poslala na psihijatriju!

Jedva čeka da joj sin izađe iz rijalitija!

Naime, kada je čula ispovest svog sina, te kada je shvatila kroz šta sve prolazi i koliko muka mu je zadala zavisnost od droge, jako se potresla i shvatila da mu je stručna pomoć neophodna! Ona je danima van sebe od brige, pa uopšte ne želi da priča sa medijima, samo je kratko izjavila:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fran Pujas (@nfra666) дана

Molim vas, nisam okej. Fran mora kod psihologa, moraju da mu pruže pomoć, ovo je previše strašno! Izvinite, mnogo mi je teško, ne mogu da dajem izjave – kratko je rekla Franova mama, a on je u svojoj ispovesti priznao sve zbog čega se gorko kaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fran Pujas (@nfra666) дана

Ja mislim da sam ja specifičan dečko, ne samo zbog tetovaža, nego i po tome što sam pozitivac. Od malih nogu mi nije štimalo i uvek sam voleo sve što mi je bilo zabranjeno. Oprosti majko, imao sam period godinu i po dana života, nisam bio pravi zavisnik, ali sam voleo uzimati kokain i jedino što mi je droga donela u životu su problemi i dugovi, počeo sam psihički pucati i želim mladima naglasiti da beže od toga. To je najveće zlo koje postoji – iskren je bio zadrugar, a onda je dodao:

https://www.instagram.com/p/CFfVpeiltMG/

Bio sam dva puta u zatvoru, a moja majka je radila u policiji, ona sada čuva političare. Nije mogla da me sačuva i pored toga čime se bavi. Kolege su je zamrzele na poslu, ali mene moja majka voli i prava je majka. Žao mi je, ali u tom periodu života sam gledao da imam što manje kontakta sa njom da joj ne stvaram probleme. Nakon zatvora, najviše mi je pomogla moja devojka Paula – rekao je Fran.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!