Star

December 6, 2020 13:00

By

Kulićkama prete VERSKI FANATICI! “Bićete MRTVE ako Miljana opet ABORTIRA!”

Miljana Kulić je u ponedeljak ujutru uradila test koji je pokazao da je opet trudna sa Zolom. Zadrugarka je u panici rekla produkciji da ne želi da zadrži dete i da joj što pre zakažu abortus, sa čim se slaže i njena majka Marija koja se oglasila i rekla da neće da čuje da Miksi rađa Zolino dete, piše novi broj tabloida STAR.

I pored pretnji smrću, Marija tera Miljanu da abortira!

Kako je ovo treći put da želi da očisti plod, verski fanatici koji se bore da se u Srbiji zakonom zabrani abortus počeli su da prete Mariji.

– Postoji određena grupa ljudi koji smatraju da je abortus zločin zbog čega se godinama zalažu i bore da se zakonom zabrane takve intervencije. Kada su čuli da Miljana planira treći put da abortira, razbesneli su se i konstantno uznemiravaju Mariju koja je sa unukom Željkom u Nišu. Jezive pretnje su joj stigle: ‘Ako Miljana opet abortira, bićete mrtve! Ubice, i vi lišavate života tu nedužnu bebu! Sram vas bilo, imate troje dece, a već ste ubili unuče!’ To su samo neke od poruka koje je dobila Marija, i veoma se uznemirila – priča izvor i dodaje:

– Sa druge strane, Marija neće ni da čuje da Miljana rodi Zolinu bebu, a sve i da odluči da zadrži dete, porodica planira da je se odrekne. Marija ima plan da je uceni time da, ako zadrži bebu nikada više neće videti Željka – kaže izvor tabloida STAR.

Doktor iz Niša nam je objasnio da Miljana ako sada uradi kiretažu postoji velika šansa da više neće moći da rađa.

– Miljana je izvršila abortus nekoliko puta, i sada kada bi opet to učinila postojala bi velika šansa da više ne može da ostane trudna. Ipak je ona veoma mlada devojka i bilo bi žalosno da sebe osudi na tako nešto. Ne savetujem abortus, ali ako bude odlučna da to ipak uradi, mora da bude spremna na to da možda više nikada neće moći da postane majka rekao nam je ginekolog.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR