Star

1 Decembra, 2020 15:00

Miljana Kulić donela odluku! „Idem na KIRETAŽU! Da je bilo ko drugi, ZADRŽALA BIH DETE!“

Jedna od gorućih tema u Zadruzi svakako je trudnoća Miljane Kulić.

Ne zna šta ju je snašlo!

Njena majka Marija već se oglasila povodom toga i rekla da njena ćerka neće roditi to dete, pogotovo ne Zoli o kom nema nimalo lepo mišljenje.

– Nikome nisam htela da pričam, ali je od srede test pozivan. Mini sam to rekla i zamolila je da nikome ne priča. Posle toga od srede je Ivana Šašić sa mnom radila test, i ja sam već dvadeset dana osećala da se nešto dešava. Ja sam svih ovih dana imala mučnine, vrtoglavice, i to nisam ja. Spavala sam po 20 sati i ostalo. U četvrtak je test opet bio pozitivan, i u nedelju je Maja plakala kod mene i kako se popela na gelender, ja sam rekla da imam veće probleme od nje i da sledeće nedelje idem na kiretažu. I jutros sam saznala – rekla je uplakana Miljana.

 

 

Da je bilo ko drugi, zadržala bih dete. Ja sam se uverila kakav je on posle svega, apsolutno mi se zgadio. Ovo se svima događa, pričale su mi žene, imaju dva deteta i sticajem okolnosti ostanu trudne po treći put. Ovde mogu da morališu koliko hoće. Nikako nisam reagovala kada sam videla dve crte, iskreno – jadala je Kulićeva.

FOTO: GAJA/ PRINTSCREEN