Teodora Džehverović 21
Star

December 14, 2020 20:00

By

Teodora Džehverović i Nino pred RASKIDOM! Smeta mu GOLOTINJA!

Teodora Džehverović posvađala se na krv i nož sa svojim momkom Ninom zbog novih provokativnih slika. Magazin STAR u broju koji je trenutno u prodaji otkriva da je košarkaš napao pevačicu jer smatra da je preterala sa golotinjom.

Košarkaš napao Teodoru: „Ne smeš više da se slikaš gola kao starleta!”

„Nino je među prvima video nove Teodorine slike i odmah joj je rekao da je preterala i da mu se ne dopada što pozira i donjem vešu. Međutim, ona na to nije reagovala i sve slike je objavila, a onda izazvala gomilu komentara među kojima je bilo i onih vulgarnih. To je još više isprovociralo Nina, pa joj je očitao lekciju: ‘Ja razumem da si ti pevačica i da ne možeš da budeš zakopčana do grla, ali ne možeš ni da se slikaš gola, vidiš kakve komentare ti ostavljaju! Ko starleta si! Smiri se ako hoćeš da budemo zajedno!’ Baš je bio ljut i nije hteo da popusti”, priča izvor i dodaje:

„Teodoru pak nervira što ne može Ninu da objasni da se ne obazire na komentare i da takvih manijaka ima čak i da je zakopčana do grla. Pokušala je da mu objasni da su fotografije umetničke, ali je on toliko bio besan da nije hteo ni da je sluša. Na kraju mu je Teodora objasnila da on mora da zna sa kim je u vezi i da to prihvati, jer njen posao podrazumeva i da izgleda izazovno”, završava izvor za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR