Scandal

January 14, 2021 13:02

By

VATROMET i čaša vina uz najbliže! Kako su poznati dočekali SRPSKU Novu godinu!

Sinoć smo po julijanskom kalendaru dočekali Srpsku Novu godinu, a mnoge poznate ličnosti su na društvenim mrežama podelile trenutke sa dočeka. Vatromet i čaša vina uz najbliže bili su izbor pevačica i pevača. Kao i za doček kalendarske Nove godine organizovana slavlja i nastupi su izostali, zbog pandemije korona virusa. No, to nas nije sprečilo da uživamo u našem prazniku.

Kako su poznati dočekali srpsku Novu godinu

Blagi minu i hladnoća nisu sprečili Seku Aleksića i njenu porodicu da se odlično zabave u svojoj kući u Staroj Pazovi. Oni su ponoć dočekali u dvorištu uz vatromet.

Dragana Mirković je sudeći po storijima na Instagramu bila se osećla veoma nostaglična za nastupima, a možda i pomalo tužno što ove godine nije imala koncert. Ona se prisetila kako smo dočekali prošlu Srpsku novu godinu.

Pevačica Dara Bubamara na svom Instagramu podelila nekoliko storija, prvo kako njen dečko Toni priprema i otvara šampanjac, a zatim je pokazala kako njih dvoje nazdravljaju. Nakon, toga usledila je čestitka.

Srećna Nova pravoslavna! Mnogo sreće, puno zdravlja! – napisala je Dara Bubamara, prenosi Kurir.rs.

Aleksandra Prijović Srpsku novu godinu dočekala je sa porodicom na Zlatiboru, sa prozora njihove sobe usnimila je i obajvila na Instagramu vatromet u kome su uživali.

Svima koji slave, srećnu, zdravu, nasmejanu, voljenu, želim pravoslavnu Novu 2021. Voli vas vaša Milica –napisala je pevačica Milica Pavlović na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj blista u izazovnoj haljini.

Milica Todorović takođe se oglasila ovim povodom na svom Insta storiju, te poručila sledeće:

Srpska nam sada stiže. Pravoslavci sad su bliže. I u ime pravoslavlja, srećna Srpska, puno zdravlja – napisala je ona, prenosi Kurir.rs

FOTO: IVANV VUČIĆEVIĆ/ INSTAGRAM/ PRINTSCREEN