Svet

February 5, 2021 11:00

By

Veljko SAV u PEČATIMA! Šta se desilo Cecinom SINU?

Veljko Ražnatović je novom objavom na društvenoj mreži Instagram zabrinuo svoje pratioce toliko da su se svi zapitali šta se to desilo Cecinom sinu.

Veljko sav u pečatima!

Naime, sin folk pevačice Cece Ražnatović, pozirao je bez majice i pokazao velike crvene tufne na leđima, koje na prvi pogled ne izgledaju ni malo naivno. Veljko se u svom stilu našalio pa je na fotografiji napisao da izgleda kao da je “ispao” iz crtanog filma “Mladi mutanti Nindža kornjače”.

Sudeći po komentarima ali i samoj fotografiji, ogromne crvene tačke izgledaju kao posledica masaže vakuum čašama nakon koje na mestima gde su bile čaše ostanu tamni pečati. Ovim postupkom ubrzava se metabolizam, a na površinu se izbacuju toksini i stvara se “lekovita” modrica koja prolazi u periodu od nedelju dana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic)

Podsećanja radi, Veljko je nedavno javno podržao vezu svoje majke Svetlane i otkrio da je upoznao njenog dečka, Bogdana Srejovića.

Podržao bih majku kad bi odlučila da se uda. Ja imam porodicu, Anastasija ima dečka, udaće se i ona. Kada mi svi odemo negde, mama sigurno ne treba da sedi sama u kući kao pas. Treba da živi svoj život i da uživa. Ljudi treba da shvate da se moja majka nije razvela, već su mi oca ubili. Nikad se nijedan muškarac nije šetkao kroz našu kuću! Mama je sačuvala sliku mog oca, kao i prezime naše porodice i integritet familije. Imamo reči hvale za sve što je uradila za Anastasiju i mene. Stvarno sam srećan što je našla nekog! Prihvatio sam tog čoveka, jer uvek poštujem njen izbor. Najbitnije mi je da on moju majku poštuje i voli – izjavio je Veljko nedavno.

FOTO: RAJKO RISTIĆ