Članice grupe Hurricane
Scandal

March 3, 2021 19:00

By

Loco, loco! OTKRIVAMO šta Hurricane sprema za Evroviziju!

Grupe „Hurricane” je još prošle godine trebalo da učestvuje na pesmi Evrovizij, ali je takmičenje zbog korone prebačeno za ovu godinu. Prema pravilima takmičenja, o čemu smo pisali nedavno, za ovu godinu izabarana je nova pesma.

Prema obajavi na zvaničnoj Instagram stranici, Evrovizije, Jutjub premijera pesme s kojom će se Srbija takmičiti, zakazana je za ovaj petak. U susret Evroviziji, Ivana, Ksenija i Sanja otkrile su šta spremaju, piše Pink.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Od početka naše karijere mi se trudimo da sa svim našim pesmama osvojimo srca publike pa je tako i sa pesmom “Loko, loko”. Kad se radi pesma za Evroviziju, to je malo drugačiji pristup i veća posvećenost, ali baš zbog toga smo maksimalno dale sve od sebe sa našim timom da se pesma dopadne publici podjednako kao i “Hasta la vista”. Pesmu smo pripremale nekoliko meseci jer je to proces. Prolazi kroz više faza pa je zbog toga potrebno više vremena – pričaju Ksenija, Ivana i Sanja. Pesmu su čuli njihovi najbliži i svi kažu da je sjajna.

Komentari su zasad veoma pozitivni. Ljudi uglavnom kažu da je veoma pamtljiva, da brzo ulazi u uši i da podiže energiju. To je i bio naš cilj – dodaju pevačice.

FOTO: RAJKO RISTIĆ